Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    631
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    22.755

Tom Cruise face școală de wheelie pe BMW G 310 GS

Autentifica-te  
Motobikes

20 vizualizări

Actorul care joacă rolul eroului din seria Mission Impossible participă la cursurile unei școli de wheelie.

tom-cruise-03.jpg

Unele dintre cele mai spectaculoase (deși nu tocmai realiste) scene cu motociclete din filme se găsesc în peliculele din seria Mission Impossible. Sunt de neuitat scenele din primele filme, cu Triumph Speed Triple, la fel ca urmărirea din episodul Rogue Nation cu motociclete BMW.

tom-cruise-02.jpg

În următorul capitol din serie, al șaptelea la număr, Tom Cruise reia rolul invincibilului agent Ethan Hunt. Pozele din culise îl arată pe actorul american în plin wheelie spectaculos. Atât de spectaculos încât se pare că este necesar un cadru de susținere pentru motocicletă. Pe internet se discută dacă aceste roți ajutătoare sunt necesare pentru filmarea propriu-zisă a scenei, sau sunt un ajutor de wheelie pentru Tom Cruise, care este cunoscut pentru faptul că își face singur cascadoriile și se pune adesea în pericol pentru a reuși.

tom-cruise-01.jpg

Dar, cel mai degrabă, este vorba de cursuri la o școală de wheelie. Actorul a fost surprins la Dunsfold, în Marea Britanie,  în șaua acestui BMW G 310 GS cu „roți ajutătoare”. Pentru a vedea rezultatul antrenamentului de mers pe-o roată, va trebui să așteptăm să apară filmul, care este așteptat în vara lui 2021.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×