Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    846
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.396

Honda câștigă trei premii Red Dot pentru design

Autentifica-te  
Motobikes

80 vizualizări

Honda a câștigat trei premii Red Dot Design Awards în 2020, dintre care unul cu noua supersportivă CBR1000RR-R Fireblade SP.

202526_HONDA_WINS_THREE_RED_DOT_DESIGN_A

Premiile Red Dot se decernează anual pentru excelență în design de produs, brand și comunicare companiilor internaționale, produsele câștigătoare fiind prezentate din Muzeul de Design Red Dot, în complexul istoric Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Essen, în Germania. Produsele ajung să câștige aceste premii în urma evaluărilor unui juriu format din 40 de experți din toată lumea, care testează, evaluează și discută fiecare nominalizare.

202522_HONDA_WINS_THREE_RED_DOT_DESIGN_A

Cu motto-ul „În căutarea designului reușit și a creativității”, evenimentul anual de decernare a Premiilor pentru Design Red Dot este recunoscut în lumea întreagă ca una dintre cele mai râvnite distincții în materie de design.

Ediția 2020 a premiilor Red Dot a adus trei premii importante pentru Honda. Unul, la categoria „Smart product”, a fost câștigat de noua rachetă sol-sol CBR1000RR-R Fireblade SP, de 218 CP, prezentată toamna trecută la Milano. Acest premiu a fost acordat pentru „design deosebit”.

187497_Honda_e_and_Frankfurt_Internation

Tot în categoria „Smart product” a fost recunoscut de jurați noul model de mașină Honda e cu propulsie electrică, acesta câștigând și la categoria regină „Red Dot: Best of the Best 2020”.

200308_2020_HONDA_FIREBLADE_CBR1000RR-R_

Satoshi Kawawa, General Manager al Diviziei de Design Moto de la Honda, a declarat: „Modelul CBR1000RR-R Fireblade SP a fost dezvoltat pentru a câștiga curse în orice categorie – de la cursele de amatori până la cel mai înalt nivel internațional. Designul său a fost format de această filosofie – fiecare piesă și fiecare detaliu fiind gândite cu scopul de a maximiza viteza, performanța și eficiența aerodinamică. Suntem onorați că excelența modelului a fost recunoscută cu un premiu atât de prestigios.”


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×