Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    842
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.306

Cum poți câștiga o cască Touratech de carbon personalizată de tine și de copilul tău

Autentifica-te  
Motobikes

82 vizualizări

De când stăm cu toții acasă, le vin tot felul de idei dealerilor de motociclete și de echipamente, pentru a vă ajuta să nu ieșiți din casă sau să petreceți timpul mai cu folos.

91481816_3416804438336182_48529203685050

În ideea asta, prietenii noștri de la Touratech România au gândit un concurs foarte interesant, în parteneriat cu Aerografie Timișoara. Concursul i se adresează oricărui motociclist, care trebuie să facă echipă cu un copil în vârstă de cel mult 12 ani. Echipele formate astfel pot descărca de aici un format de cască Touratech, pe care să-l coloreze și decoreze după cum le dictează imaginația și creativitatea.

Apoi se trimite desenul, împreună cu câteva informații despre echipă la mailul info@touratech.ro. Subiectul mailului trebuie să fie „Aventurier pe 2 roți – Concurs” și mailul trebuie să conțină numele membrilor echipei (adultul și copilul), pentru a se putea valida participarea.

Pozele primite vor fi postate într-o galerie pe pagina de Facebook Touratech România, începând cu data de 3 aprilie. Din momentul postării, fiecare poză începe să adune like-uri. Numărarea like-urilor se oprește pe 30 aprilie, la 23:59. Primele 10 poze în ordinea numărului de like-uri trec în faza următoare, în care vor fi apreciate de juriul format din trei membri, din care face parte și subsemnatul, alături de amicul Cabral și de Maria Dănescu.

Fiecare jurat face o listă cu primele trei desene care i-au plăcut, în ordinea preferinței. Un loc întâi pe lista unui jurat valorează 3 puncte, un loc doi, 2 puncte și un loc trei – 1 punct. Desenul cu cele mai multe astfel de puncte câștigă concursul. Premiul va fi chiar casca Touratech din carbon, decorată de Aerografie Timișoara cu desenul realizat de echipa câștigătoare.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×