Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    845
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.347

Hero Iron, un custom pentru cei ce luptă împotriva epidemiei

Autentifica-te  
Motobikes

84 vizualizări

Harley-Davidson București îi va ajuta pe cei ce luptă în prima linie împotriva epidemiei de Covid-19 printr-un proiect custom dedicat lor: Hero Iron.

High-Res-JPG-6I9535_AM_19GAP_181261_V2_H

Hero Iron are la bază un Harley-Davidson Sportster Iron 883, care va fi modificat de către echipa singurului dealer din România al mărcii din Milwaukee. Jumătate din banii încasați în urma vânzării motocicletei vor fi donați către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, ajutându-i astfel în mod direct pe cei ce luptă în prima linie cu epidemia de coronavirus.

Membrii echipei Nordvil Moto – noul dealer din România al mărcii din Wisconsin – au experiență și pasiune în materie de customizare, căci au primit premii internaționale pe această temă.20200410_131745.jpg

Exemplarul de Sportster Iron 883 urmează să fie customizat fără a i se altera caracterul simplu, redus la esență. Printre modificări se numără vopsirea aripilor, schimbarea scărițelor, a oglinzilor și alte câteva elemente speciale, tema fiind cea a eroilor care luptă pentru binele tuturor, de unde și numele Hero Iron.

Așa arată începutul proiectului – demontarea componentelor care urmează să fie modificate:

Bogdan Bucurescu, proprietarul Harley-Davidson București a declarat: „Avem un sentiment al datoriei să ajutam în lupta împotriva acestei teribile boli care a afectat o lume întreagă și s-o putem face în felul nostru. Proiectul Hero Iron este contribuția noastră la efortul mult mai mare pe care îl depun cei care își asumă atâtea riscuri personale în această perioadă pentru binele tuturor.”

Nordvil Moto SRL – Harley-Davidson® București este singurul dealer autorizat al producătorului american în România.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×