Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    843
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.347

Campionul veteran Phil Read s-a vindecat de coronavirus

Autentifica-te  
Motobikes

78 vizualizări

„Am scăpat de acest virus nenorocit.” Așa anunță septuplul campion mondial că a câștigat bătălia împotriva Covid-19. Fostul pilot britanic a fost externat.

Phil-Read-1080x611-1.jpg

Phil Read a câștigat multe bătălii de-a lungul îndelungatei sale cariere în motociclismul viteză, dar niciuna atât de importantă precum cea pe care a câștigat-o acum, la 81 de ani. Septuplul campion mondial a fost externat vineri din spitalul NHS din Canterbury, Marea Britanie. Încă se mai luptă cu alte câteva probleme medicale, dar a scăpat de pericolul cel mai mare.

„Am scăpat de acest virus nenorocit,”a comunicat Phil Read pe rețelele sociale. „Încă am nevoie de oxigen pentru plămânii mei afectați de bronhopneumopatie obstructivă cronică. Din experiență știu ce am de făcut și am comandat deja comprese anti-malarie, un tratament care i-a ajutat pe mulți pacienți să respire. Ținem degetele încrucișate.”

Anul trecut, Phil Read a suferit o infecție puternică la torace și a început să aibă probleme respiratorii, care au apărut pe când își făcea apariția la Cursa de 200 de Mile de la Imola. După o lungă perioadă petrecută în spital, pilotul britanic își revenise. Acum a fost spitalizat din nou pentru coronavirus, dar, cu îndârjirea care l-a caracterizat întreaga carieră, a învins din nou.

Phil Read a alergat în Motomondial între 1961 și 1976 și are șapte titluri mondiale la activ, unul la 125, patru la 250 și două la 500.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×