Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    59.919

Harley-Davidson Motor Company a înființat platforma media Harley-Davidson.TV

Autentifica-te  
Tiberiu Troia

87 vizualizări

Gândita pentru motocicliștii și viitorii motocicliști din toată lumea, platforma media Harley-Davidson.TV va avea o mulțime de programe, care vor fi difuzate 24/7 și va fi disponibilă în toată lumea prin Harley-Davidson.com/TV.

Willie G. Davidson

Cele patru canale pe care se va difuza conținutul video explorează locurile, oamenii și istoria motocicletelor Harley-Davidson:
– H-D – conținut exotic și sugestiv din întreaga lume a mărcii Harley-Davidson.
– Racing – interviuri, filmări și videoclipuri din culisele trecutului și prezentului în motorsport ale mărcii Harley-Davidson.
– The Garage – intră în garajul unora dintre cei mai buni constructori de motociclete custom din lume, atunci când lucrează la motociclete Harley-Davidson unice.
– The Factory – descrieri și povești detaliate despre cum Harley-Davidson proiectează, dezvoltă și construiește noi modele de motociclete, produse generale și Accesorii și Piese Originale H-D.

Pentru a sărbători debutul platformei streaming Harley-Davidson.TV, filmul documentar “Willie G. Davidson: Artist, Designer, Leader, Legend” este disponibil în premieră pentru vizualizare începând de astăzi, 15 aprilie.

„În ultimii peste o sută de ani, Harley-Davidson și-a făcut un scop și o bucurie din a construi motociclete și experiențele care le acompaniază. Viziunea H-D este de a continua să sărbătorim această libertate și experiență plină de caracter, iar comunitatea noastră a crescut în jurul acestei viziuni comune,” a spus Jon Bekefy, managerul general de Brand Marketing de la Harley-Davidson. „Harley-Davidson.TV este doar un aspect al felului în care marca își ține prietenii conectați, adunând și inspirând comunitatea globală cu împărtășirea bucuriilor mersului pe motocicletă într-o perioadă în care comunitatea noastră de motocicliști, dealeri și angajați este lucrul care contează cu adevărat.”

Willie G. Davidson

Cu Willie G. Davidson și Bill Davidson

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.


Vezi articolul integral

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×