Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    845
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.387

Trackdays cu mască la Motor Park România, pe 16-17 mai

Autentifica-te  
Motobikes

78 vizualizări

Organizatorii MotoRC by Rompetrol anunță prima sesiune de teste după perioada de izolare, pe 16-17 mai, sub deviza, „N-ai cască, ai mască!”

foto: Cristian Petrache

58A5697.jpg

Fiind responsabili, cu toții ne-am cam săturat să stăm în casă și să ne uităm la cursele de anul trecut, fie ele MotoGP, World Superbike sau (de ce nu?) MotoRC.

O primă ocazie pentru dezmorțire pe pistă o vom avea în weekendul 16-17 mai, când organizatorii MotoRC by Rompetrol ne cheamă la joacă la primul test oficial al anului – o ocazie foarte bună de antrenament pentru sezonul care va începe, după o primăvară petrecută în casă.

Pentru că perioada dificilă încă nu s-a încheiat, chiar dacă se vor mai relaxa puțin restricțiile, e important să fim cât mai responsabili în continuare, așa că se vor respecta cât mai strict regulile de distanțare socială la circuit (relativ ușor de făcut, într-un spațiu deschis, în mijlocul unui câmp). Astfel, numărul participanților va fi limitat, un maximum de 3 piloți vor putea ocupa o boxă, se va păstra o distanță de minimum 2 metri între persoane și toată lumea care nu va purta cască, va purta mască (de unde și deviza acestui prim trackday).

58A6180.jpg

Tot pentru respectarea regulilor de distanțare socială, înscrierea nu se va putea face la circuit, ci doar în avans, prin intermediul echipelor din campionatul MotoRC by Rompetrol sau online, pe site-ul competiției. Perioada de înscrieri va începe pe 1 mai, dar vă sugerăm să vă mișcați repede, căci numărul de locuri este limitat.

thumbnail-1.jpg

Se vor putea testa și motocicletele clasei #Stock300, susținută de Team IQRM – cele câteva exemplare de BMW G 310 R.

Prețul pentru cele două zile pe pistă va fi de 150 euro/persoană. Participanții la test vor putea încerca și noile BMW G 310 R ale clasei Stock300, susținută de Team IQRM. Prețul pentru cele două zile pe pistă, cu micile motociclete de competiție, va fi de 250 de euro/persoană. Motocicletele de Stock300 vor putea fi încercate și pe sesiuni separate, pentru 30 euro/sesiune.

La fața locului vor fi și doi cameramani de la Telekom Sport, pentru o primă transmisiune de motorsport în acest an, deci, dacă veniți, s-ar putea să vă vedeți la televizor!

Ce mai rămâne de spus? Ne vedem la Motor Park!


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×