Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    847
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.432

Valentino și lupul

Autentifica-te  
Motobikes

75 vizualizări

O poveste neobișnuită în care este implicat (fără voia lui) Valentino Rossi: lângă gardul din jurul ranch-ului VR46 a fost găsit un lup rănit de braconieri. Povestea este una cu final fericit, totuși.

schermata-2020-05-02-alle-15-21-18.jpg

Lupul, vânătorul și… nu Scufița Roșie, ci Valentino Rossi. Dar rolurile nu sunt aceleași ca în povestea clasică, pentru că Valentino, fără știrea lui, a participat doar indirect, iar victima a fost lupul.

Se pare că un lup mascul, tânăr, a fost prins într-o capcană amplasată ilegal de braconieri chiar lângă gardul ranch-ului VR46, aflat pe Via delle Vigne, la Tavullia. Braconierii nu s-au temut să opereze chiar lângă o structură privată împrejmuită.

Motul_banner_MotoBikes_720x280px_032020.

Din fericire pentru lup, Valentino Rossi tocmai anunțase că vrea să deschidă din nou porțile Ranch-ului, în vederea Fazei 2 anunțată de autoritățile italiene (care va începe din 4 mai). Așa că personalul Ranch-ului revenise zilele acestea la lucru pentru a face pregătirile necesare ca Vale și ceilalți piloți ai VR46 Riders Academy să-și reia antrenamentul. Și chiar angajații au găsit lupul rănit și extenuat, care era rezemat chiar de gardul proprietății după ce încercase din răsputeri să se elibereze din capcană.

Oamenii de la Ranch au chemat imediat autoritățile, iar voluntarii CRAS din Pesaro au ajuns la fața locului în câteva minute. Animalul a fost eliberat, dar, din cauza rănilor grave provocate de capcană, veterinarii l-au dus la Centrul de Îngrijire al Animalelor Sălbatice din Sasso Marconi, pentru tratament. Acolo, personalul centrului i-au dat un nume: Lupul Valentino.

Motul_banner_MotoBikes_720x280px_032020.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×