Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.693
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    389.864

Votează proiectul „Reţea de parcări şi staţii de reparat biciclete”!

Autentifica-te  
freeriderro

71 vizualizări

Asociaţia HaicuBicla a lansat proiectul „Reţea de parcări şi staţii de reparat biciclete”, destinat locuitorilor sectorului 1 din Bucureşti. Prin acest proiect se doreşte încurajarea şi sprijinul mersului cu bicicleta pentru toți cetățenii prin utilarea a 30 de locații-cheie cu parcări de biciclete și câte o stație de reparat biciclete în regim DYI (autoservire).

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-03.

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-03.

Dacă proiectul este daclarat câştigător, din banii respectivi ar putea fi creată o rețea de circa 30 de parcări, fiecare urmând să fie utilată și cu o stație de reparat biciclete în mod gtaruit.

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-04.

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-04.

Pentru a avea şanse să devină realitate suntem cu toţii invitaţi să votăm proiectul, dar atenţie! Pot vota doar cei care au domiciliul în sectorul 1 Bucureşti. Pentru votarea online se va solicita poză cu buletinul pentru validarea adresei.

Accesează acest link de pe site-ul primăriei S1, iar apoi pentru a vota proiectul asociaţiei HaicuBicla, alege secţiunea (domeniul) „Amenajare spații publice (mobilier urban, iluminat public etc)”, proiectul ” Reţea de parcări şi staţii de reparat biciclete „

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-01.

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-01.

Însă în afară de proiectul asociaţiei HaicuBicla avem şi proiectul Primăriei Sector 1 care se numeşte simplu „Parcare biciclete”. Şi acesta poate fi votat întrucât fiecare votant are dreptul să voteze 1 proiect pentru fiecare categorie în parte. Proiectul Primăriei S1 se află la Domeniul „Mobilitate, transport alternativ, accesibilitate si siguranta circulatiei pe strazile din administrarea CL Sector 1”.

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-02.

parcare-biciclete-sector-1-bucuresti-02.

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×