Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    845
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    42.388

Valentino Rossi, contract pe doi ani și nuntă?

Autentifica-te  
Motobikes

84 vizualizări

Valentino Rossi se va căsători cu Francesca Sofia Novello până la finele acestui an și va semna un contract pe doi ani pentru a continua în MotoGP. Cel puțin așa spun zvonurile lansate de săptămânalul italian „Chi”.

timthumb-1-1-1080x611-1.jpg

Carantina din Italia adoptată ca urmare a epidemiei de coronavirus i-a obligat pe Valentino Rossi și pe logodnica sa, Francesca Sofia Novello, să petreacă foarte mult timp împreună. Aceștia stau de două luni încoace la casa Doctorului din Tavullia, unde locuiește și mama sa, Stefania. Pentru prima dată în viața sa de pilot profesionist, Valentino a fost nevoit să facă o pauză în privința antrenamentelor pe motocicletă, a mersului la circuit, a curselor și a obligațiilor impuse de sponsori.

Se pare că Doctorul a avut astfel timp să se gândească la viitorul său, și nu doar în ceea ce privește cariera. E împreună cu Francesca de peste patru ani și se pare că a venit momentul căsătoriei.

Motul_banner_MotoBikes_720x280px_032020.

Știrea a fost publicată de publicația săptămânală „Chi”, care merge chiar mai departe cu previziunile. Se pare că Doctorul ar fi decis să semneze un contract pe doi ani cu Yamaha Petronas SRT. „Valentino, care părea mereu alergic la angajamentele pe termen lung, ia lucrurile în serios și este gata să-și întemeieze o familie. Fără a renunța însă la carieră, cu un contract pe doi ani (care este aproape gata) pentru a continua să alerge”, anunță „Chi”.

Pentru un copil, va trebui să mai așteptăm, cum a spus Valentino într-un apel video public cu artistul Jovanotti: „Enzo Ferrari spunea că, atunci când un pilot devine tată, pierde o secundă pe tur. Dacă mai pierd încă o secundă, sunt pierdut!”

E aproape o certitudine: Valentino Rossi se va căsători anul acesta. O căsătorie care ar veni la distanță de un an de cea a nedespărțitului său prieten, Alessio „Uccio” Salucci. Pentru multiplul campion mondial, ar fi un fel nimerit de a trece peste această perioadă nefastă. Dacă această nuntă se va întâmpla anul acesta, va fi cu siguranță o ceremonie relativ modestă, căci nu se va putea desfășura liber de restricții. Și cu siguranță Rossi speră ca al zecelea titlu să fie cireașa de pe tortul de nuntă!

Motul_banner_MotoBikes_720x280px_032020.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×