Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    705
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    29.684

Yamaha câștigă cursa de 12 Ore de la Estoril, Suzuki ia titlul mondial

Autentifica-te  
Motobikes

53 vizualizări

Echipa Yamaha Austria a câștigat Cursa de 12 Ore de la Estoril, ultima etapă a sezonului de Campionat Mondial de Anduranță 2019-2020, dar titlul merge la cea mai titrată echipă din anduranță, Suzuki Endurance Racing Team (SERT).

fim-ewc-12-hours-estoril-yart-yamaha-suz

Legendara echipă SERT avea titlul aproape asigurat de dinaintea Cursei de 12 Ore de la Estoril, o etapă organizată în premieră în mondialul de anduranță. Echipei franceze îi ajungea un loc 10 pentru a obține titlul, dar formațiunea care îi are ca piloți pe Etienne Mason, Gregg Black și Xavier Simeon a obținut un loc patru lejer, astfel încât palmaresul echipei de uzină Suzuki ajunge la 16 titluri mondiale.

Victorioși în etapa de la Estoril au fost cei de la YART (Yamaha Austria Racing Team), care au încheiat sezonul pe locul secund, la 18 puncte de lider. Locul doi la Estoril le-a revenit celor de la FCC TSR Honda France, care au câștigat etapa anterioară, Cursa de 24 de Ore de la Le Mans, podiumul fiind completat de încă o Yamaha R1, cea a echipei poloneze Wojcik Racing Team.

La clasa Superstock din anduranță, victoria a fost obținută de echipa Moto AIN (care și-a adjudecat astfel și titlul), cu veteranul italian Roberto Rolfo pe post de pilot principal, urmați de echipa No Limits Suzuki, cu Luca Scassa și Luca Vitali în componență.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×