Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    703
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    29.478

Honda pregătește un rival pentru TMAX [VIDEO]

Autentifica-te  
Motobikes

36 vizualizări

Honda pregătește un Forza de 750 cmc, cu care vrea să atace liderul segmentului maxiscuterelor sportive, Yamaha TMAX.

honda-forza-750-03.jpg

Familia Forza se mărește: asta spune Honda, care anunță pe rețelele sociale sosirea unui nou membru al familiei de scutere sportive, pe 14 octombrie. Este vorba de un model de cilindree mare, un vârf de gamă. Confirmarea vine în urma unui video teaser, care începe direct cu cilindreea noului Forza: 750.

Din lateral se vede ceea ce este cu siguranță un carter lateral al motorului de 750 cmc de pe Integra, NC și X-Adv. Așadar, avem de-a face cu un Forza 750 care va avea, fără îndoială, misiunea de a ataca „maiestatea sa” TMAX 560 pe teren propriu. Astfel, s-ar duce o luptă mai directă și mai echilibrată față de până acum, când X-Adv și TMAX aveau, în mare parte, un public țintă diferit.

honda-forza-750-01.jpg

Noul teaser ne oferă și câteva indicii despre tehnologia folosită pe noul Forza 750. Era clar că se va folosi sistemul keyless Smart Key, soluție care a debutat pe primul Forza încă din 2004. Apare și un foarte frumos bord TFT, care urmează schema inaugurată acum trei ani de CBR1000RR Fireblade și adoptat și de mai recenta CBR600RR.

honda-forza-750-02.jpg

Tot pe bord se văd reglajele pentru P (modul de livrare a puterii), EB (frâna de motor), T (controlul tracțiunii), plus modul de funcționare selectat al cutiei de viteze automate DCT.

Stilistic, se preiau elementele de la sportivele din gama Honda la nivelul farului cu o linie luminoasă în partea superioară și la nivelul prizelor de aer. Mai multe informații urmează pe 14 octombrie.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×