Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    807
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    38.524

Pilot de Moto3, la un pas de decapitare într-o căzătură în ultimul viraj la Jerez

Autentifica-te  
Motobikes

19 vizualizări

Deniz Oncu, pilot Tech3 KTM la Moto3, a spus că are noroc că e încă în viață după căzătura sa din ultimul viraj al ultimului tur în cursa de Moto3 de la Jerez, ieri.

181871178_4653999064616278_3931781027427

Pilotul turc a căzut în ultimul viraj al cursei, luându-i cu el și pe Jaume Masia (RedBull KTM) și pe Darryn Binder (Petronas Honda). Problema este că un disc de frână al motocicletei lui Binder l-a tăiat puternic la gât pe Oncu în timpul accidentului.

Turcul a postat o poză a rănii sale pe rețelele sociale ulterior, spunând că se simte norocos că mai trăiește după ce ar fi putut fi un accident tragic și foarte neobișnuit.

„Frânam ca de obicei”, a declarat Oncu după cursă, „dar nu am reușit să schimb până în treapta întâi, așa că am derapat în treapta a doua, încercând să frânez, dar am căzut și l-am lovit și pe Masia. Îmi pare foarte rău pentru el! Am avut un weekend foarte bun, am muncit mult și am căzut apoi în ultimul viraj, ceea ce a fost foarte dureros, și nu doar fizic.”

„Sincer, mă simt norocos că sunt în viață”, a adăugat turcul pe Instagram, ulterior. „Când Binder m-a călcat cu motocicleta, discul lui de frână față m-a tăiat la gât. Putea fi mult mai rău!”

„În ultimul viraj, nu aveam unde să mă duc”, a declarat Binder ulterior „și am fost scos din cursă de alt pilot care a căzut. Sunt foarte dezamăgit, dar nu puteam să fac mai mult.”

Haosul declanșat de căzătura lui Oncu (care a condus timp de 12 tururi înainte să cadă) i-a dat lui Pedro Acosta undă verde către victorie, acesta mărindu-și avansul deja considerabil în clasamentul general. Practic, debutantul în vârstă de 16 ani a obținut a treia sa victorie în patru curse, devenind primul debutant care termină primele patru curse pe podium și cel mai tânăr pilot care câștigă trei curse consecutive.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×