Jump to content
  • entries
    5,626
  • comments
    0
  • views
    573,203

YT Izzo Uncaged 7: mai ușoară și mai rapidă


freeriderro

146 views

YT au schimbat un pic destinația modelului Izzo și i-au adaptat suspensiile și echiparea pentru XC. Astfel, suspensiile au fost micșorat de la 130 la 120mm, iar greutatea a fost redusă la doar 11.4 kg pentru versiunea S. Astfel, cei de la YT promit că bicicleta asta va fi foarte rapidă pe urcări, cu suficiente rezerve și pentru coborâri.

yt-izzo-uncaged-7-3-1024x623.jpeg

Cadrul din carbon găzduiește un set de roți de 29 de inch și va fi disponibil într-o singură versiune și o singură culoare, cu – desigur – un sigur preț: 6.999 euro. Sună a mulți bani, dar trebuie notat că această serie este limitată și va cuprinde un număr de doar 300 de biciclete produse (deci șanse mari să fii singurul de pe zonă care o deține), iar echiparea nu e nici ea de ici de colo. Furcă Rock Shox SIDUltimate, amortizor SIDLuxe Ultimate, transmisie wireless și electronică Sram XX1 Eagle AXS, frâne Sram G2 Ultimate sau roți din carbon DT Swiss XCR 1200. Ai remarcat de câte ori apare denumirea Ultimate? De aici și prețul, căci toate componentele de pe noul Izzo sunt vârfurile de gamă.

yt-izzo-uncaged-7-2-1024x623.jpeg

În ceea ce privește geometria, headtube-ul va fi amplasat la 66.5 grade, seat tube-ul la 77.5 grade, chainstay-ul va avea o lungime de 432mm (doar versiunile XL și XXL îl vor avea de 437mm), iar reach-ul va fi de 454mm. La bicicletă va fi conectat un ghidon din carbon cu o lățime de 740mm.

yt-izzo-uncaged-7-1-1024x623.jpeg

Celor de la YT le-a plăcut atât de mult noul Izzo încât iată, l-au transformat și în bicicletă de XC. Poți vedea mai jos un film de prezentare cu această nouă versiune:


Sursa: Freerider

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...