Jump to content
  • entries
    5,626
  • comments
    0
  • views
    573,203

Două modele Atherton Bikes, disponibile în 2022


freeriderro

145 views

Toată lumea este deja la curent cu faptul că familia Atherton are propriul brand de biciclete și probabil majoritatea dintre voi deja ați văzut fotografii ale primei biciclete de downhill încă de acum 3 ani. Însă în prezent, două dintre modelele la care s-a lucrat intens în această perioadă și care au putut fi achiziționate într-un număr foarte redus din cauza capacității scăzute de producție, sunt într-un final disponibile pentru publicul larg în cantități mai mari. Este vorba despre o bicicletă de downhill, pe care am tot văzut-o pe rețelele de socializare și despre o bicicletă de enduro, cu suspensii de 150mm.

atherton-bikes-enduro-1024x683.jpeg

Bicicleta de enduro a primit chiar câteva modificări importante, precum o protecție de downtube, tragere internă diferită a cămășilor și conductelor, un seat angle mai drept pentru un pedalat mai eficient, oferind totodată posibilitatea de a găzdui tije de șa hidraulice mai lungi. Mai impresionant este numărul de dimensiuni în care poți achiziționa aceste două biciclete, 22 pentru modelul de enduro, respectiv 12 pentru modelul de Downhill. Aceste dimensiuni nu se refară doar la înălțimea cadrului, ci sunt luate în calcul multe alte țevi. Spre exemplu, în cazul modelului de enduro, poți alege între un reach cuprins între 410 și 530mm, o plajă uriașă. În acest sens, există pe site-ul lor un calculator care-ți face o recomandare precisă în funcție de lungimea brațelor sau a picioarelor tale. Dacă ești de părere că niciun dintre ele nu se potrivește, atunci vei putea alege opțiunea de custom sizing, iar bicicleta va fi croită exact așa cum ai visat.

atherton-bikes-dh-1024x683.jpeg

Piesele de îmbinare a țevilor cadrului sunt realizate din titan, restul de elemente fiind din carbon și lipte cu un adeziv utilizat în aviație. Toate aceste componente sunt produse chiar de Atherton Bikes, nemaifiind necesar importul din Asia a unui cadru întreg. De aceea există și acele opțiuni de personalizare a cadrului cât și multe variante disponibile. Una peste alta, toate acestea vin cu prețul lor: cadrul de enduro pornește de la 4.000 de lire, iar o bicicletă complet echipată, de la 6.700 de lire.

via Atherton Bikes


Sursa: Freerider

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...