Jump to content
  • entries
    1,638
  • comment
    1
  • views
    94,013

Harley-Davidson lansează noutățile pentru 2022. Accent pe sportivitate.


Motobikes

150 views

Harley-Davidson a lansat noutățile pentru 2022 printr-un film de aproximativ 30 de minute, avându-l ca prezentator principal pe Jochen Zeitz, CEO al companiei din Milwaukee. Americanii au prezentat opt modele noi deocamdată, dar au lăsat să se înțeleagă că urmează încă o tranșă de noutăți în vară.

Înainte de prezentare, Jochen Zeitz a trecut puțin în revistă anul 2021 și ce a însemnat acesta pentru Harley-Davidson, punând accent pe victoria în King of the Baggers, campionatul din Motoamerica destinat uriașelor baggere, câștigat de Kyle Wyman în șaua unui Road Glide preparat special de echipa Screamin’ Eagle.

Acest nou succes în motorsport, dublat de tendințele spre performanță în scena custom din sud-vestul Statelor Unite, a semnalat direcția în care trebuie să se îndrepte gama producătorului din Milwaukee în 2022.

Astfel, toate cele opt noutăți prezentate cu ocazia acestui eveniment sunt propulsate de motorul Milwaukee Eight 117, cu o capacitate de 1.923 cmc, admisie „Heavy Breather” și un cuplu maxim de 172 Nm, pentru un plus de performanță.

Harley-Davidson Road Glide ST și Street Glide ST

210249_my22_fltrxst_road_glide_st_riding

Baggerele din gama H-D primesc versiuni sportive (Sport Touring), propulsate de motorul 117 descris mai sus, cu suspensii Ohlins pe spate, ciclistică înălțată pentru mai multă libertate de înclinare și diverse componente axate pe performanță.

210249_my22_fltrxst_road_glide_st_beauty

Noile modele au schemele coloristice „Dark and Bronze” specifice acestor versiuni de top, plus sistemul de infotainment Boom! Box GTS, ABS Cornering, controlul tracțiunii și al frânei de motor.

Harley-Davidson Low Rider S și Low Rider ST

210249_my22_lowrider_s_lowrider_st_group

Low Rider S a fost unul dintre cele mai populare modele Harley-Davidson anul trecut, devenind acum mai puternic și mai sportiv decât înainte, primind și o variantă semicarenată, cu un look clasic, foarte interesant, plus motorul 117.

210249_my22_fxlrst_low_rider_st_riding_s

Carenajul frontal al lui Low Rider ST este inspirat puternic din clasicul FXRT din 1983, un stil care este adoptat din ce în ce mai mult de customizatorii din zona orașului San Francisco. Și pe modelele Low Rider apare un sistem audio opțional.

Gama Harley-Davidson CVO 2022

20220126-180656974-6985.jpg

Pentru 2022 s-au schimbat și patru modele din seria specială CVO (Custom Vehicle Operations) – CVO Road Glide Limited, CVO Street Glide, CVO Road Glide și trike-ul CVO Tri Glide. Toate acestea sunt propulsate de motorul Milwaukee Eight 117 și au sistemul de siguranță Cornering Rider Safety Enhancements, care integrează frânarea combinată, ABS Cornering, controlul tracțiunii, gestiunea frânei de motor, asistență la pornirea în rampă și monitorizarea presiunii în pneuri.

În echiparea de serie se află sistemul Harley-Davidson Audio powered by Rockford Fosgate, luminile „Cornering” LED Daymaker și boxele Boom! Audio 30K Bluetooth. Schemele coloristice ale seriei limitate CVO sunt realizate manual, în colaborare cu partenerul de tradiție, Gunslinger Custom Paint.

CVO Street Glide este un bagger hot rod, caracterizat de carenajul frontal „Batwing” și de vopseaua deosebită. Inserțiile decorative și capacele motor sunt din crom brunat, manșoanele încălzite sunt din colecția Kahuna, la fel ca și scărițele, comenzile frânei și capetele evacuării. Jantele custom Fugitive sunt negre lucios.

20220126-175730379-6549.jpg

CVO Road Glide are carenajul mai mare și far dublu, jantă față de 21 de țoli, iar finisările și capacele motorului sunt finisate Scorched Chrome.

20220126-180116880-9551.jpg

CVO Road Glide Limited adaugă câteva detalii care ridică și mai mult nivelul de echipare și de calitate. Apare șaua încălzită cu control separat pentru pilot și pasager, jantele custom Tomahawk și alte opțiuni de culoare.

20220126-180921818-3833.jpg

CVO Tri Glide este vârful de gamă în materie de trike-uri de la Harley-Davidson, având finisări mai îngrijite față de modelul standard. Apar noi ornamente decorative și jantele Tomahawk Contrast Cut din aluminiu turnat sub presiune, șaua încălzită și noile culori Dante’s Red și Dante’S Black Sunglo Fade Flame Pattern, cu finisări Black Chrome.


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...