Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    33
  • comentarii
    3
  • vizualizări
    22.287

Mâine plec în vest. Și mă întorc tot de acolo

Autentifica-te  
Caniggia

258 vizualizări

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=251773

Sezonul propice plimbărilor cu motocicleta se apropie de final, motiv pentru care am decis să îl onorez (pe el, pe sezon) cu o ieșire demnă de a fi ultima. M-am gîndit, m-am sucit vreo două săptămîni și am ales să fac o tura mai mare decît ceea ce am făcut pînă acum. Mai precis vreo 2500 de kilometri prin Ungaria, Austria, Slovenia, Croația și Serbia.

2500 de km în cinci zile prin cinci țări, deci cinci sute de kilometri pe zi. La fel ca la plecarea din Grecia, voi încerca sa dorm în cort cît de des pot. Mi-am propus să apelez la motel/hotel doar în cazuri de forță majoră. De asemenea, viteza de croazieră vreau să fie undeva la 100 km/h pentru obținerea unui consum cît mai bun. Un 4.8%, așa cum s-a întîmplat la cea mai recentă moldovenizare, ar fi genial.

Mi-am făcut un plan, însă unul în linii mari. Se face că aș dormi prima seară în Arad. În cea de-a doua zi am de gînd să traversez Ungaria și să mă adăpostesc de întuneric undeva după granița cu Austria. Seara celei de-a treia zi am să o petrec tot prin Austria, pe undeva pe lîngă Graz. În a patra zi tranzitez Slovenia și mă opresc pentru somn prin Croația, cît mai departe de Zagreb, preferabil cît mai aproape de sîrbi. În cea de-a cincea zi blană pînă în România, sper să mă țină lumina soarelui.

Mîine o să trag o fugă pînă la Kronaumoto pentru un spray de lanț și unul de pană (Doamne-ferește) și gata. Sus, sus și la drum. Noutăți de pe parcurs am să pun aici, precum și pe forumul Pro-Bike.

Source

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×