Jump to content
  • entries
    1,638
  • comment
    1
  • views
    94,014

Iată cum arată actuala colecție de echipamente BMW Motorrad!


Motobikes

158 views

BMW Motorrad a lansat gama echipamentelor pentru 2022. Apreciate pentru calitate, durabilitate și funcționalitate, aceste echipamente sunt acum organizate în noi colecții, apărând modele noi, inclusiv pentru femei.

P90443569_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jp

Astfel, sub denumirea Plugged to Life, se regăsesc articole de echipament moto pentru turele de zi cu zi, care pot fi purtate și atunci când te dai jos de pe motocicletă.

P90443381_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jp

Costumul Barcelona GTX este un costum unisex ușor, care se poate purta peste hainele „civile” și care oferă protecție în toate tipurile de vreme, integrând trei straturi de Goretex, care pot suporta coloane de apă de până la 27.000 de mm. Totodată, costumul este rezistent la abraziune și integrează protecții flexibile pe umeri, coate și pe genunchi.

O altă noutate este reprezentată de gama Never Stop Challenging, aceste echipamente având o puernică identitate vizuală, de la combinezonul din piele M Pro Race Comp, la jacheta de vară Sidepod Air Jacket.

P90443378_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jp

Pentru cei sau cele care își doresc un look clasic și cool în același timp există gama Soulfuel, care include de exemplu două modele de jeans croiți din denim cordura, cu protecții flexibile pentru genunchi, Moabit și Kreuzberg, disponibili în mărimi pentru femei și pentru bărbați.

P90443288_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jpO prezență constantă în gama echipamentelor BMW, jacheta clasică din piele Club Leather se numește acum Schwabing și are un nou design.P90443385_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jp

Noi sunt și produsele reunite în gama Ride and Share, care reinterpretează stilul „Make Life a Ride”. Clasicul costum Atalntis a evoluat în noul costum Furka, croit din piele năbuc, groasă de 1.2 – 1.4 mm, elastică, hidrofobă și respirabilă.

P90443368_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jp

Desigur, trebuie să vorbim despre noutățile din gama Spirit of GS, clasicul costum BMW Motorrad Rallye fiind acum disponibil și pentru femei.  Noul GS Rallye GTX  este ca și până acum, cea mai bună alegere pentru lungile aventuri, prin ținuturi unde temperaturile sunt medii și ridicate, fiind foarte bine ventilat.

P90443337_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jp

Pentru prima dată, acest costum primește și o versiune special creată pentru turele de vară, sub forma costumului GS Rallye Air, materialul folosit fiind unul de camuflaj.

P90443327_lowRes_bmw-motorrad-rider-e.jp

Desigur, din gama echipamentelor BMW Motorrad nu lipsesc căștile, mănușile și încălțările moto, alături de articole funcționale, casual și accesorii.


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...