Mergi la conţinut

Bubul

  • postări
    52
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    28.102

Let's Do It Romania...varianta Romaneasca!


Bubu Ryderu'

501 vizualizări

Dupa cum va ziceam, sambata a avut loc operatiunea "let's do it romania". Din pacate, am avut dreptate cand am zis ca va fi degeaba. O sa pun cateva pareri ale celor care au participat:

"Katalin Molnar-Let's be ashamed, Romania! Ziua curateniei - am lucrat degeaba? Sacele, jud. Brasov: Am iesit sambata dimineata, am adunat 60 de saci din zona RPLP Sacele, i-am etichetat, i-am pregatit pentru ridicare, am primit cu zambet pe buze delegatia oficiala din partea Organizatorilor si Primariei, ne-au asigurat ca o ...sa vina masina sa ridice sacii pregatiti... am plecat acasa. A doua zi am urcat sa verific situatia: sacii erau tot acolo, parte din ei desfacuti de localnicii curiosi, continutul imprastiat... nici urma de gunoieri sau de ridicarea sacilor. Am dat telefoane la primaria Sacele, la compania Cibin (gunoierii din Sacele), nici un raspuns, doar vorbe goale! Ne mandrim ca judetul Brasov este locul I la statistici, dar a verificat cineva daca gunoiul a fost ridicat sau doar "rearanjat" in teren??"

"Zmole Mihai-mii de multumiri pentru zecile de saci cu deseuri lasate in coia sortii pe strazile din oradea... o adevarata dovada de profesionalism... o incantare olfactiva si vizuala sa vezi zeci de saci cu gunoaie lasati de izbeliste spre bucuria cainilor si vagabonzilor care ii imprastie in voie... halal actiune... lez du it romaneste..."

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...