Jump to content
  • entries
    1,269
  • comment
    1
  • views
    64,289

Au apărut primele fotografii spion cu viitoarea Honda Transalp 750!


Motobikes

75 views

 Share

Norocul a căzut peste niște jurnaliști moto din Elveția. Cum se dădeau ei liniștiți prin Alpi, deodată au nimerit peste un shooting video în plină desfășurare. Iar vedeta era nimeni alta decât viitoarea Honda Transalp 750.

honda-transalp-750-foto-spia-2.jpg

O motocicletă despre care s-a tot vorbit și a cărei apariție este deja considerată iminentă. Ba mai mult, odată cu viitoarea Hornet 750 va apărea o nouă platformă Honda. Iar asta, grație noului bicilindru paralel de 755 cmc, cu o putere în jurul a 80 de cai. În 2023, platforma va acomoda, spune-se, încă două modele, un neo-retro și o sportivă, deja botezate CB750R Hawk și CB750 R.

Momentan, doar pe hârtie. Cei mai în măsură să speculeze pe această temă sunt jurnaliștii japonezi, mai „aproape” de sursă...

Momentan, doar pe hârtie. Cei mai în măsură să speculeze pe această temă sunt jurnaliștii japonezi, mai „aproape” de sursă…

Revenind la Transalp, acesta pare desprins după aspect  mai degrabă din coasta unui CB500X și nu din Africa Twin, așa cum se și specula anterior. Dar, în același timp, noul Transalp face o clară trimitere, prin culorile alese, la primul model, lansat în 1987.

36 de ani mai târziu, ne bucurăm să regăsim pachetul reprezentat de roata față de 21 de inch și spatele de 18, care face ca și motocicleta să se avânte cu entuziasm în afara drumurilor asfaltate. Pe baza fotografiilor, putem realiza o descriere sumară a motocicletei: furcă inversată, basculă din aluminu, mânere pentru pasager și suport pentru topcase.

Tocmai am descris rețeta clasică pentru această Honda, menită să te ducă oriunde, cu pasager și bagaje. Iar asta fără a face nazuri atunci când vrei te joci puțin de-a exploratorul pe teren mai accidentat. Desigur, prețul are un cuvânt greu de spus, mai ales în aceste vremuri, însă cei de la Honda își cunosc publicul și e greu de crezut că vor veni cu surprize neplăcute la acest capitol.

Cel mai probabil, vom putea admira pe viu noul Transalp, în luna noiembrie, la EICMA Milan.

foto: Actumoto.ch, via Motoblog.it

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...