Jump to content
  • entries
    1,269
  • comment
    1
  • views
    64,278

Colecția de toamnă Kenny Racing: e pentru endurișiti și motocrosiști!


Motobikes

77 views

 Share

Un endurist sau un motocrosist serios își încheie antrenamentele doar toamna târziu, după care trece la pregătirea fizică, indoor.

SM_231-3704010-20_B.jpg

Și pentru că echipamentul pentru vremea rece este puțin mai pretențios, prietenii noștri de la Kenny Racing vor să ne informeze despre ce noutăți a pregătit producătorul francez de echipament moto. O să plecăm… de jos în sus!

O pereche de cizme solide este de bază în off-road, iar aici, Kenny propune cizmele Track, ușoare, confortabile, cu multe detalii tehnice. Combină pielea cu materiale sintetice, elemente din cauciuc și din plastic termo-injectat, care oferă protecție atât față de evacuare și motor cât și în cazul eventualelor lovituri. Închiderea se face cu trei catarame din plastic și velcro, căptușeala în partea superioară este dintr-un material moale, cu clinuri impermeabilizante, în partea anterioară și posterioară.

Kenny_Bottes_Track.jpg

Pilotajul unei motociclete de off-road e mult mai sigur și mai distractiv dacă ai mâinile uscate, iar de asta se ocupă mănușile Kenny Storm. Suple, cu manșete lungi, din neopren, ele rezistă la ploaie și la frig, păstrând însă feeling-ul pentru manșoane. Ca detaliu, degetul mare este acoperit pe partea superioară cu un material care permite curățarea ușoară a ochelarilor.

211-3001011_A.jpg

Cizme, mănuși, bifat, avem nevoie și de o jachetă de off-road solidă!

231-3704010-20_A.jpg

Aceasta vine în forma Kenny Softshell Enduro, care combină chiar acest material călduros, ales pentru trunchi, cu Dynax, foarte solid, pentru mâneci. Nu lipsește nici materialul tip polar, pentru zona gâtului și a manșetelor. Ce este interesant este că materialele și felul în care a fost concepută jacheta permit purtarea ei și în ambientele foarte fierbinți, dar uscate, fără a și „fierbe” pe dedesubt, în „suc propriu”!

În fine, că e vară, că e iarnă, tot ai nevoie de o cască!

Și aici, Kenny Racing vine cu o noutate, și anume, casca moto Titanium. Aceasta respectă noile norme ECE 22.06 și este disponibilă în două variante, fibră de carbon (cântărește puțin peste 1 kilogram) sau fibră tri-compozită (1.150 de grame).

231-0505022_B.jpg

Este proiectată ținându-se cont de concluziile celor mai buni piloți de MX și de Enduro, are două dimensiuni disponible în ce privește calota, un interior hipo-alergenic, detașabil și lavabil, închidere cu buclă tip dublu D și un sistem de ventilație optimizat.

Articolele de echipament Kenny Racing sunt disponibile prin intermediul dealerilor oficiali Dual Motors și Moto24.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...