Jump to content
  • entries
    1,269
  • comment
    1
  • views
    64,278

Noi culori pentru modelele 2023 ale Honda Gold Wing


Motobikes

72 views

 Share

Honda GL1800 Gold Wing și GL1800 Gold Wing Tour primesc noi culori pentru modelele 2023.

5-2.jpg

Lansată în 1975 ca și o motocicletă naked de 1.000 cmc, Honda Gold Wing a devenit rapid una dintre referințele în materie de lux și de confort pe două roți.

În 2018, motocicleta a fost complet reînnoită, păstrând spiritul celui dintâi Gold Wing, adaptat însă vremurilor actuale. Un nou motor, șasiu, design și un pachet de sisteme electronice au adus practic Gold Wing la zi. Putem spune că renovarea a fost atât de temeinică, întrucât pentru ceva vreme doar la culori mai trebuie umblat, pentru ca impunătoarea motocicletă să rămână fresh.

5-1.jpg

Așa că pentru 2023, Honda aduce doar o serie de noi culori, pentru ambele modele Gold Wing dar și un sistem de monitorizare a presiunii din cauciucuri, oferit ca standard, indiferent de varianta cumpărată. Acesta afișează o valoare numerică în partea din stânga jos a bordului TFT full color de 7 inch, cu cristale lichide și o lumină de avertizare în cazul în care valoarea scade sub cea optimă.

5.jpg

Schemele de culoare Iridium Gray Metallic/Mat Pearl Morion Black vor fi disponibile doar pentru modelele cu DCT (Dual Clutch Transmission, sistemul de transmisie automată cu dublu ambreiaj patentat de Honda) ale GL1800 Gold Wing. Aceste motociclete vor avea un detailing de culoare roșie pe carterele motorului, care pare a fi foarte inspirat.

Echipată cu DCT și Airbag, GL 1800 Gold Wing Tour poate fi considerată nava amiral a Honda. Ea se va bucura de două noi culori pentru 2023, și anume Graphite Black – la pachet cu cartere motor de culoare maro și Beta Silver Metallic/Iridium Gray Metallic

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...