Jump to content
  • entries
    1,269
  • comment
    1
  • views
    64,278

James Bond devine sexagenar iar Triumph îl sărbătorește cu o ediție specială a Speed Triple RR


Motobikes

65 views

 Share

Bond, James Bond împlinește 60 de ani. Sau mai degrabă filmele cu James Bond împlinesc 60 de ani iar asta nu i-a lăsat indiferenți pe concetățenii lor de la Triumph Motorcycles.

motorcycles-bond-limited-edition-mediaca

Așa se face că Triumph Motorcycles a lansat Speed Triple 1200 RR Bond Edition, o motocicletă care va fi produsă și vândută în doar 60 de exemplare.Desigur, fiecare numerotat, însoțit de un certificat de autenticitate semnat de însuși Nick Bloor, CEO Triumph și de o husă indoor, care te va face să te simți ca la cinema, atunci când stai în sufragerie și îți admiri motocicleta.

motorcycles-bond-limited-edition-mediaca

Pentru că ai ce admira. Speed Triple 1200 RR este oricum o motocicletă deosebită, iar această ediție este vopsită într-o combinație de Black, Granite Grey și Storm Grey. Pentru serile lungi de iarnă în care motocicleta stă în sufragerie așadar, ai toate titlurile celor 25 de filme cu James Bond, trecute pe rezervor, la îndemână să le studiezi. Desigur, cum agentul 007 are un stil ireproșabil, nimic nu i se poate reproșa graficianului care a împodobit astfel rezervorul, cele 25 de titluri păstrând o prezență discretă. Dar totuși plină de forță. Exact cum bănuim că e un bun spion. Britanic.

motorcycles-bond-limited-edition-mediaca

Nota de exclusivitate e întărită de câteva elemente detailing auriu care schițează logo-ul Triumph, susțin vizual inscripționările laterale sau sunt folosite pentru pinstriping. Dar asta nu e totul! Dacă îți place scena de deschidere din seria filmelor James Bond, cea în care camera pătrunde adâncîn interiorul țevii unui pistol, efectul vizual se reia, de această data, în jurul farului Speed Triple 1200 RR Bond Edition. Trebuie să privești doar atent. Foarte atent!

motorcycles-bond-limited-edition-mediaca

De menționat că James Bond și Triumph au „lucrat” împreună în filmul No Time to Die, în care motocicletele Triumph Tiger 900 și  Scrambler 1200 au fost folosite cu success în a le veni de hac tipilor răi. Dacă Speed Triple 1200 RR va avea de lucru în următorul film cu James Bond, cu siguranță cei trei cilindri în linie cu o capacitate de 1160 cmc și o putere de 178 de cai, suspensia semi-activă Öhlins sau cadrul tip grindă din aluminiu nu îl vor lăsa la greu pe Agentul 007.

motorcycles-bond-limited-edition-stepcar

Prețul în UK este de 21.995 de lire sterline, cu 4.045 mai mult decât motocicletă standard. E mult, e puțin? Asta să o spună… Serviciile!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...