Mergi la conţinut

Motobikes.ro

  • postări
    1.592
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    89.247

Honda CB650R și CBR650R primesc noi culori și detalii grafice pentru 2023


Motobikes

112 vizualizări

Lansate pe piață în 2019, Honda CB650R Neo Sports Café și surata sa, CBR650R, și-au asigurat o prezență solidă pe nișa motocicletelor de cilindree medie.

5-1.jpg

Popularitatea celor modele se explică prin caracterul atractiv al propulosorului cu patru cilindri în linie, manevrabilitate dar și prin faptul că Honda nu s-a zgârcit atunci când a venit vorba despre dotări: furci upside-down de la Showa, de 41 mm, tip Big Piston, Honda Selectable Torque Control, ambreiaj tip assist/slip sau display-ul LCD. Și, nu în ultimul rând, un look care te face să întorci capul după ele.

5-4.jpg

CB650R a fost cea bine vândută motocicletă Honda în 2021, iar în acest an ea este depășită doar de către Africa Twin. Pentru viitorul sezon, modelul Neo Sports Café va fi oferit în două noi culori, Matt Dim Gray Metallic și Matt Gunpowder Black Metallic. Aceasta din urmă duce look-ul stealth  la maximum, motocicleta fiind neagră în aproape toate detaliile. Ne referim la cartere motor, chiulasă, suporturi de scărițe și scărițe, jambe furcă și desigur jante. Schemele actuale de culoare, Candy Chromosphere Red și Matt Jeans Blue Metallic,rămân disponibile și pentru 2023.

5-2.jpg

În cazul lui CBR650R, se păstreză variantele de culoare Grand Prix Red și Matt Gunpowder Black Metallic, dar acestea primesc noi detalii. Cea dintâi vine cu o apărătoare de noroi neagră un belly pan tot negru, cu logo-ul Honda și arcul monoamortizorului roșu, în timp ce Matt Gunpowder Black Metallic primește elemente de detailing albastru pe codiță, carene și rezervor.

5-3.jpg

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...