Mergi la conţinut
  • postări
    135
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    50.389

KTM 530 EXC la doar 4.990 euro!


Dementor

407 vizualizări

530-exc

KTM 530 EXC la doar 4.990 euro fără TVA

După ce a debutat cu ofertele speciale pentru KTM 690 SMR şi KTM 950 SMR Dementor Limited Edition, campania ofertelor de primăvară Dementor continuă cu KTM 530 EXC.

Ne-am gândit la cei care îşi doresc un enduro, dar sunt nevoiţi să îl utilizeze şi în trafic. Astfel, 530 EXC este disponibil începând cu 4.990 euro fără TVA, iar dacă vreţi să faceţi din ea un supermoto puteţi achiziţiona setul de roţi disponibil la 700 euro fără TVA.

Când vine vorba de calităţile offroad ale unei motociclete, mai ales dacă e vorba de KTM, este suficient să îi verifici palmaresul pentru că, nu-i aşa, filosofia de la

Mattighofen este Ready to Race.

Ei bine, motocicleta pe care v-o propunem în cadrul ofertei speciale din această primăvară este KTM 530 EXC. Cu alte cuvinte, modelul în şaua căruia Ivan Cervantes a câştigat, în 2009, Campionatul Mondial de Enduro categoria E3.

Motocicletă de enduro prin excelenţă, 530 EXC impresionează prin greutate având în vedere că fără carburant cântăreşte doar 113,9 kg. Caracterizat ca un model conceput pentru cei cărora 450 EXC nu le era de ajuns şi îşi doreau mai multă putere, 530 EXC este o brută care ştie însă să îşi dozeze puterea în funcţie de condiţiile de rulare.

Motorul este un monocilindru în patru timpi cu patru supape pe cilindru, a cărui capacitate cilindrică ajunge la 510.4 cmc. 530 EXC este echipat cu o transmisie cu şase rapoarte, are un ambreiaj multidisc acţionat hidraulic, iar în ceea ce priveşte suspensia s-a optat pentru produsele WP. Pentru faţă spre exemplu s-a folosit furca WP 48 mm USD, care poate fi reglată pentru orice preferinţe ale riderului. Pentru un comportament

cât mai bun în enduro, s-au folosit frâne de ultimă generaţie produse de Brembo.

Totuşi, motivul pentru care acest model a fost introdus în campania prin care dorim să creştem gradul de popularitate al modelelor din gama supermoto este posibilitatea sa de a se transforma dintr-un enduro pur într-un supermoto de oraş. În plus, dacă credeţi că o dată achiziţionat KTM 530 EXC v-aţi luat doar o motocicletă vă cam înşelaţi, pentru că în perioada de iarnă poate fi transformat într-un snowcross. Mai precis, roata faţă se poate schimba cu un schi, iar în spate se montează o şenilă.

Cum până la revenirea zăpezii mai sunt luni bune, iată ce se schimbă la 530 EXC când devine supermoto. Dacă doriţi să îl transformaţi într-o motocicletă de oraş este suficient să schimbaţi roţile de enduro cu unele de supermoto. Mai trebuie schimbată frâna faţă şi transmisia finală şi reglată suspensia. La achiziţionarea motocicletei primiţi atât o transmisie pentru enduro cât şi una pentru asfalt, aşa că, printr-o simplă vizită la service, motocicleta de drumeţii off-road se transformă în vehiculul de mers la serviciu.

Vă aşteptăm la Salonul de Motociclete Accesorii şi Echipamente Bucureşti în Pavilionul 15, standul 61, pentru a vedea toate cele trei feţe (enduro, supermoto, snowcross) ale lui KTM 530 EXC.

Sursa

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...