Mergi la conţinut

Motociclete Brasov

  • postări
    84
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    12.759

Dementor te invita in weekend la Ciolpani


ktmbv

354 vizualizări

wee_1maimoz-screenshot-1.png

Dementor te invita in weekend la Ciolpani

In weekendul 1-2 mai pe circuitul de motocross de la Ciolpani se va desfasura cea de a doua etapa din C.N de Motocross si a patra etapa din Campionatul Est-European de Motocross.

Sambata, 1 mai, sunt programate antrenamentele si sesiunile de calificare, iar duminica, 2 mai, incepand cu ora 11:30, se va da startul in prima cursa.

„Am reusit sa transformam, si in acest an, etapa de la Ciolpani intr-un eveniment international. Sunt sigur ca toti pilotii vor fi incantati de starea traseului si ca vom avea curse interesante la toate clasele. Sper ca si vremea sa tina cu noi in acest sfarsit de saptamana si ca vor veni cat mai multi spectatori la acest eveniment", a declarat Adrian Raduta, pilot sustinut de Dementor si unul din organizatori.

Oficial, competitia se deschide vineri, cu verificarile tehnice si administrative, dar prima iesire pe circuit este programata sambata, 1 mai, la ora 10:30. Toata ziua de sambata este dedicata antrenamentelor libere si sesiunilor de calificare. Duminica, 2 mai, programul incepe la ora 11:10 cu ceremonia oficiala de deschidere, urmand ca la ora 11:30 sa se dea startul in prima cursa.

Evenimentul programat in acest sfarsit de saptamana pe circuitul de la Ciolpani are si un caracter umanitar. La etapa de motocross au fost invitati si 20 de copii, cu varste cuprinse intre 12-18 ani de la Centrul Scolar nr 3, scoala speciala pentru copii hipoacuzici. „Dorim sa ne implicam intr-un program educational de activitati ce promoveaza intens, printre altele, integrarea sociala. De asemenea, actiunea doreste sa promoveze calitatile sportive ale copiilor cu dizabilitati care nu au acces la sportul de performanta din cauza marginalizarii lor, precum si sa mobilizeze si sa determine cat mai multi elevi si voluntari sa practice sportul. In plus, am demarat si o campanie de strangere de fonduri pentru acesti copii si as vrea sa-i invit pe spectatori si pe piloti sa sustina, prin donatii, initiativa noastra” - Ciprian Popescu, reprezentantul clubului Dual Racing, co-organizator al acestui eveniment.

Sursa

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...