Autentifica-te  
Urmăritori 0
  • postări
    517
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    146.829

Salonul Auto Moto a fost Pe Motoare

Autentifica-te  
Urmăritori 0
pemotoare.ro

175 vizualizări

Echipa Pemotoare.ro s-a întâlnit cu cei care au vizitat în weekend Salonul Auto Moto din Piața Constituției. Întâlnirea s-a lăsat cu „sfaturile“ Pemotoare.ro pentru noul sezon, cu fotografii, glume și voie bună. 

Sâmbătă și duminică am stat de vorbă cu cei care ne citesc și cu cei care ne vor citi, la Salonul Auto Moto. Și tuturor le-am lăsat ca amintire sfaturile Pemotoare.ro pentru noul sezon moto. Asta în timp ce un întreg batalion de motocicliști se strânsese în fața Palatului Parlamentului, pentru concursul de motociclete modificate, pentru stat la taclale și pentru schimbat impresii.

De „sfaturile“ noastre au avut parte și piloții Eduard Alexandrescu și Andrei Enescu, care mai au doar două săptămâni până la startul noului sezon Dunlop RoSbk, la Serres, în Grecia.

Le mulțumim celor care au tecut pe la noi și sperăm să țină cont de sfaturile și vorbele pe care le-au primit.  Mulțumim United Motors pentru suport. Îi mulțumim pilotului Eduard Alexandrescu, care ne-a lăsat să-i călărim motocicleta Kawasaki ZX10 cu care va participa în noul sezon. Mulțumim Dunlop Romanian Superbike pentru că ne-a găzduit la standul de la Salonul Auto Moto. Îi mulțumim și soarelui pentru că a stat pe cer toată ziua de sâmbătă.

Mai multe fotografii din weekend găsiți pe pagina noastră de Facebook. Vă așteptăm să ne „like“ și să vă dați „tag“.

continue reading

<a href="http://www.pemotoare.ro/salonul-auto-moto-3/2165/">Sursa</a>

Autentifica-te  
Urmăritori 0


0 comentarii


Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!


Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.


Autentificare