Autentifica-te  
Urmăritori 0
  • postări
    517
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    146.827

Rezolvăm ceva cu marșurile moto?

Autentifica-te  
Urmăritori 0
pemotoare.ro

474 vizualizări

DEZBATEREA SĂPTĂMÂNII. În fiecare an, motocicliștii organizează marșuri și evenimente pentru a atrage atenția că există în trafic. Cât de mult putem schimba lucrurile în acest fel?

„Nu m-aș urca pe motocicletă, mai ales în România“. Sunt sigur că ați auzit cel puțin o dată pe cineva zicându-vă aceste cuvinte. Iar asta pentru că se conduce haotic, drumurile sunt proaste, iar bunul-simț nu este cea mai mare calitate a participanților la trafic. Nimeni nu respectă pe nimeni, oglinzile sunt făcute mai degrabă pentru aranjat părul decât pentru a te asigura, iar opritul „pe avarii“ în mijlocul drumului, chiar dacă se poate găsi loc de parcare, este sport național.

Și în România, și în străinătate, cei mai mulți motocicliști cad din vina șoferilor. Din ce în ce mai multe marșuri, campanii și evenimente încearcă să atragă atenția celorlați participanți la trafic că nu sunt singuri pe șosea.

Pemotoare.ro vă întreabă în ce măsură aceste campanii, marșuri și evenimente pot îmbunătăți lucrurile. Pot aduce beneficii directe, pot influența comportamentul șoferilor sau sunt inutile? Răspundeți folosind sondajul de mai jos și spuneți-vă părerea prin intermediul comentariilor. continue reading<a href="http://www.pemotoare.ro/mars-moto/2209/">Sursa</a>

Autentifica-te  
Urmăritori 0


0 comentarii


Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!


Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.


Autentificare