Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    163
  • comentarii
    3
  • vizualizări
    41.075

Yamaha este prezentă SMAEB 2013 prin Dual Motors

Autentifica-te  
Dual Motors

304 vizualizări

Yamaha este prezentă SMAEB 2013 prin Dual Motors

La aniversarea unui deceniu de activitate pe piaţa moto din România, Dual Motors, dealerul Yamaha numărul unu din România şi importatorul mai multor branduri de echipamente, accesorii şi consumabile moto de prim rang, dintre care enumerăm Arai, Lazer, Dainese, Putoline, Goldfren sau TwinAir este pregătit pentru ediţia cu numărul unsprezece a Salonului de Motociclete Accesorii si Echipamente Bucureşti.

În standul Dual Motors vor  fi expuse motocicletele Yamaha R1, R125 Race Blue, FZ8, XJ6, FZ6 Fazer, alături de scuterele Yamaha X-Max, Aerox şi noul T-MAX 530, mai sportiv ca oricând. Graţie unui parteneriat cu Apple, Dual Motors are plăcerea să anunţe că la cumpărarea unei motociclete Yamaha din gama Race Blue, clientul va primi cadou, un iPad Mini.

Tot la standul Dual Motors din cadrul SMAEB vor putea fi vizionate şi încercate cele mai noi căşti Arai şi Lazer, colecţia 2013. Cu ocazia împlinirii a zece ani de acitivitate, Dual Motors doreşte să îşi răsfeţe clienţii, oferindu-le posibilitatea de a câştiga o foarte performantă cască Arai Chaser V, prin tragere la sorţi în urma înscrierii la o tombolă.

Mărcile de echipamente şi accesorii moto cu care Dual Motors va veni la SMAEB sunt Dainese, Kappa, Axo, Fox, Sidi şi Rizoma. În premieră pentru România, Dual Motors va prezenta şi produsele Muc Off, dedicate curăţii, îngrijirii şi întreţinerii a motocicletelor şi echipamentelor moto.

 <a href="http://motociclete.com.ro/index.php/noutati/item/212-yamaha-este-prezentă-smaeb-2013-prin-dual-motors">Sursa</a>
Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×