Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    84
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    8.782

Muc Off.

Autentifica-te  
ktmbv

379 vizualizări

 Niks-Montage

Muc Off - protecţie pentru rider şi motocicletă adusă la rang de artă. În România prin Dual Motors

În 1991, Right Said Fred erau prea sexy pentru tricourile lor, iar Stefan Everts cucerea primul său titlu de campion mondial de motocross. Tot în acest an, Rex Trimnell proiecta prima furcă cu jug dublu pentru mountain-bike, revoluţionând disciplina down-hill, un moment după care britanicul s-a gândit că ar fi bine să inventeze şi un spray roz cu care să o cureţe ca la carte.  Restul e istorie: de la lansarea pe piaţă a acestui surprinzător spray roz pentru curăţat furcile de down-hill, Muc-Off a devenit o companie recunoscută în toată lumea pentru produsele de îngrijire a riderilor şi a jucăriilor lor preferate, indiferent dacă acestea înseamnă motociclete, biciclete, maşini, echipamente sportive sau... electronice. Da, pentru că cei de la Muc-Off nu sunt nişte simpli oameni ce se ocupă de curăţenie, ei sunt obsedaţi de viteză şi de dezvoltarea de noi produse.

.

Credeai că am exagerat cu titlul?

Să încercăm să ne orientăm privirea asupra motocicletelor. Cei de la Muc-Off văd procesul de îngrijire în mai multe faze. Dintâi avem curăţirea, pentru care au dezvoltate soluţii speciale, un degresant biodegradabil (e important să nu poluăm mediul), spray pentru discurile de frână, degresant cu uscare rapidă, mănuşă pentru spălare, spray uscat pentru curăţat lanţul şi soluţie de îndepărtat insectele şi gudronul.

Urmează apoi etapa de aplicare de soluţii de protecţie şi... luciu pentru motocicletă, scop în care Muc Off a dezvoltat soluţii de polish, bureti microfibră, spray cu silicon, spray tip ceară udă, spray polish, spray pentru plastice, aplicator din microfibră şi încă suntem departe de a fi epuizat lista. Toate produsele Muc Off sunt prietenoase cu mediul înconjurător şi cu motocicletă şi au o singură problemă, cu ... apa, pe care nu o tolerează, îndepărtând toate particulele rămase după ce motocicleta a fost spălată.

Stagiul trei, ungerea: Muc Off a dezvoltat un spray de lanţ pentru toate condiţiile meteorologice. Desigur, după atâta atenţie acordată motocicletei, trebuie să avem grijă şi de noi, iar Muc Off vine cu următoarele produse: soluţie de curăţare a echipamentelor de piele, soluţie pentru protecţia echipamentelor de piele, duş uscat (soluţie antibacteriană ce poate fi aplicată pe tot corpul, atunci când nu există nici un duş prin preajmă), soluţie curăţare vizor şi cască, serveţele pentru lucrul cu piese foarte murdare, bidon pentru apă, etc.

Tot Muc Off a dezvoltat perii speciale pentru curăţarea motocicletei, de diferite mărimi, durităţi şi forme. Produsele Muc Off sunt disponibile şi sub formă de kituri, în diverse combinaţii, dintre care noi am remarcat "Race Kit": Bike Cleaner, Bike Spray, perie pentru cadru, care poate fi utilizată în diverse locuri mai greu accesibile ale motocicletei şi un burete cu structura tip micro-fagure.

Produsele Muc Off sunt disponibile în România prin Dual Motors.

web-2

.

.

.

<a href="http://www.ktm-brasov.ro/Stiri/Noutati/muc-off.html">Sursa</a>

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×