Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    517
  • comentarii
    7
  • vizualizări
    146.867

Cititorii Pemotoare.ro: marșurile nu sunt singura soluție

Autentifica-te  
pemotoare.ro

289 vizualizări

Marșurile și paradele moto au o oarecare influență asupra comportamentului celorlalți participanți la trafic față de motocicliști, crede majoritatea celor care au participat la dezbaterea săptămânală de pe site. Totuși, acestea nu ar trebui să fie singurele acțiuni. 

Astfel, 47% din cei care au participat la sondaj cred că marșurile și campaniile motocicliștilor pot influența doar într-o oarecare măsură comportamentul celorlalți participanți la trafic și că acesta nu este singurul lucru care trebuie făcut. 43%, pe de altă parte, sunt mult mai pesimiști și cred că astfel de evenimente au o influență foarte mică și că este foarte greu să schimbi comportamentul șoferilor din România.

Mult mai puțini, doar 10%, sunt cei care consideră că marșurile și campaniile motocicliștilor pot avea o influență mare.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

„Am observat că șoferii au început să se obișnuiască cu motociclete în trafic, fac loc când se stă la stop, dar unii o să fie cu capul în nori indiferent de câte marșuri moto s-ar organiza“, crede Laurențiu Mihai Trofin, unul dintre cititorii care au participat la dezbatere.

„Mergeti PE JOS printre masini, împărțiți flyere, stickere, ceva care chiar să transmită un mesaj pozitiv, clar, neinterpretabil – cum ar fi, alinierea mașinilor pe benzi, amintirea faptului ca noi putem să depasim LEGAL pe dreapta o mașină dacă avem loc în aceaasi bandă, atâta timp cât nu depășim vreo linie“, a comentat Alex.

 

continue reading

<a href="http://www.pemotoare.ro/marsuri-moto/2306/">Sursa</a>
Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare
×