Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    265.460

Top 10 Cele Mai Rele Şi 3 Cele Mai Bune Clipuri Publicitare

green.kecske

179 vizualizări

Top 10 cele mai rele

1. Kawasaki Z800

Să te uiţi la filmuleţul de prezentare al Kawasaki Z800 este ca şi cum ai privi printr-un portal, la un univers paralel şi în niciun caz la o motocicletă de serie.

2. Honda Crossrunner

Un motociclist îşi parchează motocicleta într-un gang (nidiodată o idee bună) şi motocicleta pleacă singură într-o plimbare imaginară. Nu ne putem închipui de ce Honda nu a ales să arate caracterul off road al Crossrunner.

3. Suzuki V-Strom 650

Oriunde acest pilot al V-Storm merge, captează privirile pline de admiraţie ale motociclistelor. Ca pleacă de la birou sau că e lângă un lac sau la o cafenea, ea va fi mereu acolo să-l admire.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IgL8eU_tUmU

4. Suzuki Intruder C1500T

Un angajat într-un birou se uită cât e ziua de lungă pe geam la motocicleta lui, care dintr-un motiv oarecare este parcată în diagonală pe un loc de parcare pentru o maşină. El pleacă de la birou şi simte libertatea absolută mergând cu Intruder prin oraşe, traversând o coastă şi ajungând în deşert. Fiecare cu ce are, dar pentru o călătorie până acasă atât de lungă nu ar fi mai convenabil un scuter mare?

5. Ducati 1199 Panigale

Un pilot merge pe o pistă, aşezând piese de şah pe marginea fiecărei curbe din circuit, urmând ca în timpul cursei să le dărâme rând pe rând. Ce vrea însă acesta să dovedească prin această acţiune nu cred că poate explica cineva. Poate dacă doi piloţi ar juca şah în felul acesta, chiar ar fi impresionant.

6. Yamaha GTS1000

O capsulă în formă de ou se materializează în deşert. Oamenii de ştiinţă folosesc „senzori pentru extragerea datelor” pentru a trage concluzia uimitoare că în interior se află o motocicletă foarte avansată, exclamând: „Este o tehnologie mult mai avansată decât tot ce avem noi!”. Apoi aceştia se simt prost când un tip le spune că este „doar noua Yamaha”.

7. KTM 990 Super Duke

Încă un filmuleţ care pare să promoveze motociclete venite din spaţiu. O rază portocalie coboară pe Pământ, luminând clădirea pe care o loveşte. Interesant, nu?

8. Honda CB1100

Un film de şase minute de neînţeles creat de Honda în Japonia. Un tip se plimbă pe motocicletă, iar altul zboară cu avionul său. Fiecare petrec ziua călădorind prin ţară, pe lângă lacuri şi peste munţi. Într-un moment este chiar şi un stop cadru cu figurile unor...oi. Apoi cei doi se întâlnesc la un aerodrom şi îşi strâng mâna. Rămâne doar o întrebare: despre ce a fost vorba aici?

9. Yamaha T-Max

La începutul filmuleţului, pare că un bărbat are parte de o petrecere organizată numai pentru el. Apoi, el mănâncă pâine singur. Continuă cu imaginea lui într-un club de noapte, iar apoi cu acesta singur în pat. Este prezentat iniţial în costum, iar apoi gol pe stradă. Coloana sonoră este cumva despre „totul sau nimic”, mesaj care apare repetat şi în imagini. După mai multe întâmplări la fel de haotice, se ajunge totuşi la o concluzie: „nimic, dar Max”. Dar a făcut pe cineva să îşi dorească o Yamaha T-Max? Sau să îşi dorească nimic?

10. Yamaha YZF-R1

Arătându-l la început pe un pilot care merge pe o R1, la un moment dat o voce profundă descrie motocicleta sa ca fiind „într-un cuvânt...chintesenţa măiestriei controlului”. În priul rând, „chintesenţa măiestriei controlului” nu e doar un cuvânt aşa cum spune el. În al doilea rând, ne mai spune la un moment dat că este nevoie de o foarte bună îndemânare pentru a conduce această motocicletă. Păi bine atunci, ne vom găsi una ceva mai uşor de mânuit...

Topul este unul subiectiv şi se referă strict la filmuleţele de promovare şi nu la caracteristicile motocicletelor.

Top 3 cele mai bune

1. KTM 1290 Super Duke

Doar KTM putea face astfel de publicitate. O sa vezi de ce:

2. Honda 1000 RR Fireblade

Un scurt metraj cu ocazia împlinirii a 20 de ani de Fireblade, la care este greu să te uiţi fără a recunoaşte că într-adevăr, 1000RR Fireblade chiar este o motocicletă foarte bună.

http://www.youtube.com/watch?v=o8edKw33p10

3. Kawasaki ZX-6R

Videoclipul îl surprinde pe James Hillier în acţiune şi vrea a fi o demonstraţie care să deschidă ochii publicului.

http://www.youtube.com/watch?v=5mHAzXtQHXk0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×