Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    264.685

La Cheile Grădiştei, Weekendul Trecut S-A Predat Prima Ștafetă Bicicletă – Motocicletă

green.kecske

620 vizualizări

Ineditul zilei de 7 Septembrie de la Cheile Grădiştei Dirt Fest l-a reprezentat ștafeta bicicletă & motocicletă, concurs la care au participat rideri de la downhill, 4X și evident, superenduro. Printre cei care și-au anunțat dorința de a se alinia la startul Ștafetei Crazy Bear se numără enduriștii Graham Jarvis, Paul Bolton, Mani Gyenes, Lucian Neaga, Marton Szilveszter, Andy Noakley, Dexter Wharton și riderii de la downhill precum Glenroy Martin și Radu Ianosiu Hanganu (Petardă). La ștafeta Crazy Bike echipa a fost compusă dintr-un biciclist și un motociclist.

blogentry-41220-0-20414300-1378819478_th

Graham Jarvis, britanicul care a câștigat de patru ori Red Bull Romaniacs și ocupă primul loc în clasamentul mondial al riderilor de enduro extrem, s-a îndrăgostit de România și a răspuns prezent la invitația de a participa la prima cursă de Superenduro organizată în această parte a lumii. Riderul Husaberg alături de Paul Bolton și rideri de top din România au concurat la clasa Elit.

Paul Bolton, unul din riderii aflați în top tenul mondial de enduro extrem a decis să arate la Cheile Grădiștei Dirt Fest că și-a început cariera pe două roți cu BMX și acesta şi-a încercat norocul duminică în cursa de downhill.

blogentry-41220-0-32443400-1378819494_th

Grecul Nontas Logothetis a facut o demonstrație de freestyle motocross sâmbătă după-masă. Show-ul riderului de FMX a fost la înălțime, rampa fiind amplasată la o altitudine de aproximativ 1300 m în complexul Cheile Grădiştei, Fundata. Freestyle show-ul plin de trick-uri, care sfidează limitele fizicii, s-a desfășurat sâmbătă în intervalul orar 18:00 – 20:00.

Riderii cu bicicleta au coborât pe traseul de 4X, iar motocicliștii încheind bucla după ce ajungeau în vârful pârtiei cu ștafeta primită la bază. S-a mers pe sistem piramidal, iar printre cele 16 echipe s-a aflat și una mixtă formată din ciclistul Cezar Băjenaru și campioana națională de enduro Sorina Sandu. Marii câștigători au fost britanicii, însă toți au plecat în cele din urmă acasă cu Crazy Bear-ul, mascota Dirt Fest.

blogentry-41220-0-11770300-1378819509_th0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×