Mergi la conţinut
  • postări
    217
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    58.646

Kawasaki lansează ZZR1400 Performance Sport echipat cu amortizoare Öhlins şi Akrapovic


United Motors

771 vizualizări

Kawasaki lansează ZZR1400 Performance Sport echipat cu amortizoare Öhlins şi Akrapovic

Kawasaki lansează ZZR1400 Performance Sport echipat cu amortizoare Öhlins şi Akrapovic

 

Cu reputaţia pe care o are cum că dispune de cea mai rapidă acceleraţie dintre motocicletele disponibile în prezent, ZZR1400 este recunoscută de asemenea şi pentru uşurinţa de care dă dovadă când vine vorba de manipulare.

Cu un design patentat, amortizorul din spate Öhlins TTX – foarte uşor de ajustat de la distanţă – separă partea de compresie a pistonului principal de cea de revenire a valvei principale, astfel suspensia putându-se adapta până la un grad înalt de confort.

Având 22 posibile ajustări, plus componente de înaltă calitate în construcţie, amortizorul TTX  montat pe ZZR1400 Performance Sport reprezintă o dezvoltare comună ale celor două companii, promiţând să ofere stabilitate crescută şi confort sporit.

Combinat cu noua amortizare spate, modelul Performance Sport de pe piaţa europeană are amortizoare de zgomot Akrapovic din titan, reducând totodată şi greutatea motocicletei, pentru a oferi o notă sportivă plăcerii de a conduce. Ecranul care permite o navigare confortabilă în timpul mersului, materialul care acoperă şaua şi combinaţia de culoare crează un aspect general uimitor pentru ZZR1400 Performance Sport, motiv pentru care sigur va creşte şi mai mult cererea atunci când va fi disponibilă, spre sfârşitul toamnei 2013.

Design-ul modelului ZZR1400 Performance Sport are un plus şi datorită adoptării efectului negru pentru vitezometru  şi turometru, cu logo-ul „flying K”, care apare între aceste cadrane.

„ZZR1400 este recunoscut în primul rând datorită caracterului sport touring pe care îl oferă”, susţine Yasushi Kawakami, Director al Kwasaki Motors Europe. „Cu atât de mulţi fani ai ZZR, noul ZZR1400 Performance Sport echipat cu Öhlins TTX pare să atragă şi mai mulţi dintre cei care apreciază ultimele performanţe în materie de putere, echilibru şi manipulare.”

{AG}zzr1400_performance_sport{/AG}

<a href="http://unitedmotors.ro/site/stiri-si-noutati/86-kawasaki-lanseaza-zzr1400-performance-sport-echipat-cu-amortizoare-oehlins-si-akrapovic" rel='external'>Sursa</a>

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...