Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    34.267

Kawasaki Ninja 300 Special Edition dezvăluită publicului

Autentifica-te  
United Motors

242 vizualizări

 

Kawasaki Ninja 300 Special Edition dezvăluită publicului

Kawasaki Ninja 300 Special Edition dezvăluită

Kawasaki este apreciat pentru aspectul mare, impunător şi puternic al motocicletelor din familia Ninja, iar modelul Ninja 300 nu se lasă deloc mai prejos. Foarte popular, acesta va fi disponibil într-o ediţie specială de la sfârşitul toamnei.

Bazat pe 2 cilindri şi răcire cu apă, la modelul Ninja 300 Special Edition se disting la primă vedere şi alte astepcte, printre care şi caroseria şi benzile colorate de pe jante.

Dispunând de celebrul grafic „eliptic” al Kawasaki WSBK, Ninja 300 Special Edition va fi disponibil standard şi ABS, versiuni echipate de către dealerii Kawasaki din toată Europa, spre sfârşitul anului 2013.

Yasushi Kawakami, Director al  Kawasaki Motors Europe a subliniat nevoia de a răspunde necesităţii clienţilor atraşi de motorul cu capacitate redusă din gama Ninja.

„Pentru majoritatea piloţilor – fie ei noi, fie întorşi după mult timp la condusul motocicletei – Ninja 300 a devenit o alegere foarte întâlnită. Suntem siguri că ideea de a merge pe o motocicletă a cărui design este inspirat din câştigătoarea World Superbike, Ninja ZX-10R, se va dovedi foarte atractivă.”

<a href="http://unitedmotors.ro/site/stiri-si-noutati/85-kawasaki-ninja-300-special-edition-dezvaluita-publicului" rel='external'>Sursa</a>

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×