Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.691

Noul Ktm 1190 Adventure 2014 – Cea Mai Sigură Motocicletă Din Lume

green.kecske

486 vizualizări

KTM 1190 Adventure şi 1190 Adventure R 2014 sunt primele motociclete din lume prevăzute cu un sistem cu adevărat revoluţionar: MSC (Motorcycle Stability Control). Acest sistem face ca un vechi vis să devină realitate: un ABS care funcţionează perfect chiar şi în timpul virajelor.

Liderul tehnologiei

În urmă cu doar câţiva ani, KTM era considerat ca fiind un nou venit în categoria motocicletelor de stradă. Totuşi, acesta a ajuns – în tipicul stil potrocaliu – în prim-plan pentru tehnologia folosită, considerat acum ca fiind cel mai mare producător de motociclete din Europa.

Inovaţia KTM-BOSCH

Noul MSC este un pas mare în dezvoltarea tehnologiei în industria moto şi KTM nu ar fi reuşit această performanţă fără parteneri deosebiţi. Dezvoltat în strânsă colaborare cu BOSCH, MSC ajută pilotul de pe 1190 Adventure, împreună cu C-ABS (Combined Antilock Braking System) şi cu MTC (Motorcycle Traction Control).

Ce anume face MSC?

MSC previne alunecarea roţilor la frânare în curbă, minimizează momentul de redresare la frânare când eşti aplecat, previne întâmplările nefericite de la opririle bruşte, împiedică roata din spate să derapeze şi pe cea din faţă să se ridice la accelerare. Acest lucru înseamnă că 1190 Adventure este premisa perfectă pentru dinamism maxim şi distracţie pură, combinate cu siguranţa pe care ţi-o oferă.

Dispunând de întregul pachet de sisteme de asistenţă electronică de ultimă oră, alături de motorul care produce 150 CP şi greutatea de 230 kg, 1190 Adventure defineşte noi standarde atât pentru călătoriile pe asfalt, cât şi pentru offroad, câştigând admiraţia şi entuziasmul utilizatorilor. Cu greutatea sa de neegalat şi dinamica perfectă, 1190 Adventure susţine toate caracteristicile tradiţionale de bază ale KTM.

Datorită MSC pentru noua gamă KTM, 1190 Adventure este de acum cea mai versatilă motocicletă de enduro, dar şi cea mai sigură motocicletă din lume.

Şi cel mai important lucru, cei care au cumpărat deja un 1190 Adventure sau 1190 Adventure R în 2013 pot solicita la dealerii KTM autorizaţi adaptarea motocicletei cu MSC, pentru doar 399 Euro.

Producţia modelelor 2014 începe din decembrie 2013, ambele motociclete venind în variantă standard cu MSC. Preţul stabilit în Germania, incluzând taxele este:

- 13.995 Euro pentru 1190 Adventure

- 15.495 Euro pentru 1190 Adventure R0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×