Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    265.394

Motoraliul Anual Naţional (M.a.n.) - Rezumatul Primei Ediţii

green.kecske

392 vizualizări

Este mai important decât orice altceva pentru oamenii uniţi de aceeaşi pasiune să se strângă la un loc cât mai mulţi şi cât mai des. Însă în această vară a apărut şi la noi ideea ca membrii comunităţii moto să şi călătorească împreună, atât către întrunire, cât şi în zona de desfăşurare a acesteia.

În perioada 5-7 iulie 2013 s-a desfăşurat la Făgăraş prima ediţie a evenimentului M.A.N. România, adică Motoraliul Anual Naţional din România. În acest sens, au fost invitaţi să ia startul toţi motocicliştii români (şi nu numai), din 34 de oraşe. Cei care nu au putut participa la start si au ajuns pe parcurs, au fost aşteptaţi la locaţie şi primiţi cum se cuvine.

În cadrul întrunirii s-au putut admira, testa şi cumpăra motociclete expuse, existând totodată şi asistenţă pentru soluţii de finanţare în vederea achiziţionării motocicletei dorite.

Participanţii au avut la alegere diferite trasee turistice, indicate de către organizatori: Transfăgărăşan, Castelul Brukenthal, Cetatea Sighişoarei, Centrul Vechi Sibiu şi altele.

Iubitorii de muzică Rock nu au fost neglijaţi, aceştia fiind încântaţi să îi revadă şi să îi asculte pe Andy Ghost & Altar (tribut Metallica), The R.O.C.K. (tribut AC/DC), Sanctuar, precum şi The Silver Shine & The HepCats, veterani ai muzicii de acest gen.

Pasionaţii pescuitului au avut la dispoziţie 5 hectare de apă pentru pescuit sportiv, la tarife rezonabile în sistemul catch&release.

Din păcate, vremea nu a ţinut cu cei peste o mie de participanţi, dar asta nu le-a stricat însă distracţia. Timp de trei zile, motocicliştii veniţi din toată ţara şi organizatorii atenţi la orice detaliu au făcut din acest prim eveniment naţional unul de succes, aşteptat cu nerăbdare pentru la anul.

Ideea evenimentului a fost pusă în aplicare nu de un club sau o asociaţie, ci de un grup neafiliat de prieteni motociclişti care, animaţi de o idee şi de curaj, au realizat după bunul plac o întrunire naţională, mai exact M.A.N.

Este un concept nou la noi, pe care organizatorii l-au pus în practică făcând considerabile eforturi. După cum declară şi unul dintre organizatori, „M.A.N.-ul a început exact ca o poveste şi cum în poveşti nu prea crede nimeni...”, la început aceştia au fost trataţi puţin ironic. Motoraliul Anual Naţional nu este în niciun caz o competiţie, termenul „raliu” fiind folosit cu sensul de mers în grup mare şi organizat către o anumită destinaţie.

Ajunşi în Făgăraş, motocicliştii care au participat la Motoraliu au avut parte de o surpriză: o plimbare cu mic cu mare, cu toţii încolonaţi pe Transfăgărăşan, făcând abstracţie de vremea neprietenoasă.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×