Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    34.066

Istoricul câştigurilor echipei Kawasaki SRC la Le Mans, în cursa de 24 de ore

Autentifica-te  
United Motors

84 vizualizări

Istoricul câştigurilor echipei Kawasaki SRC la Le Mans, în cursa de 24 de ore

Istoricul câştigurilor echipei Kawasaki SRC la Le Mans, în cursa de 24 de ore

 

Francezii de la Kawasaki SRC Team au câştigat Le Mans 24 hour race, pentru a patra oară la rând. Cu această victorie, Kawasaki a devenit producătorul cel mai de succes care a existat vreodată, cu un total de 12 victorii. În plus, Gregory Leblanc este acum al doilea pilot care obţine patru victorii consecutive.

În timpul cursei, echipa Kawasaki SRC a trebuit să facă faţă unei mulţimi de provocări. După o scurtă împotmolire echipa franceză s-a întors pe drumul cel bun, într-un ritm alert. Cinci ture în spatele liderului, Gregory Leblanc, Fabien Foret şi Nicolas Salchaud au început o creştere uimitoare în top.

Înapoi în top, Kawasaki SRC Team a trebuit să creeze o nouă strategie. Cu un avantaj de şapte tururi, era cazul să-l menţină până la sfârşitul cursei. Pentru echipă şi piloţi, ultimele şapte ore au fost probabil cele mai lungi din viaţa lor.

Gilles Stafler, managerul echipei a declarat: „Sentimentul a fost atât de ciudat! Nu am fost la fel de buni cum suntem în general şi am fost sceptic înainte de începerea cursei. În primele ore nu a fost uşor, fiind o mulţime de accidete, iar atunci când Fabien a fost împins de pe pistă şi s-a prăbuşit am crezut că va fi o cursă foarte grea. Dar echipa mea de piloţi a făcut o treabă foarte bună în timpul nopţii, întrecând motocicleta de pe primul loc. La final ne-am întors pe primul loc al podiumului şi pot spune că am fost foarte mândru de rezultat. Kawasaki a devenit cel mai de succes producător de motociclete în istoria Le Mans şi eu sunt foarte încântat de Gregory, care este acum al doilea pilot din istorie ce înscrie patru victorii la rând. Fabien şi Nicolas au făcut o treabă perfectă şi ei şi pot spune că am prmit ce meritam.”

Gregory Blanc a spus: „Este un sentiment foarte ciudat pentru mine. Nu prea pot realiza ce se întâmplă. Cred că va fi mai uşor curând, dar acum eu mă bucur pentru Kawasaki, pentru echipă şi pentru familie şi toţi fanii mei.”

Fabien Foret a declarat: „Este prima mea victorie la Le Mans şi sunt foarte încântat să o împărtăşesc cu echipa Kawasaki SRC. Toată echipa a lucrat din greu, iar la finalul cursei a fost aşa de stresată... Cu acest avantaj, a trebuit să ne asigurăm că rezultatele vor fi ale noastre şi să avem un ritm calculat de deplasare: nu prea repede, nici prea lent - nu a fost atât de uşor.”

Nicolas Salcaud a adăugat: „ Ca şi în cazul lui Fabien, este prima mea victorie aici, la Le Mans. Deci, este un moment foarte important pentru mine. Aş dori să mulţumesc tuturor din echipa Kawasaki SRC, care mi-au dat şansa de a împărtăşi acest moment cu ei.”

După ce a câştigat Bol d’Or în Aprilie şi acum această victorie minunată la Le Mans, echipa Kawasaki SRC caută acum să adauge un ultim trofeu pentru a termina fabulos sezonul.

Gregory Leblanc va trebui să înscrie un punct în ultimele două curse de Superbike la campionatul francez , pentru a câştiga primul titlu din această clasă. Dacă o face, echipa Kawasaki SRC ar putea obţine acelaşi rezultat ca şi anul trecut, câştigând toate cursele şi campionatele în care a participat.

{AG}kawasaki_src_team{/AG}

<a href="http://www.unitedmotors.ro/site/stiri-si-noutati/88-istoricul-castigurilor-echipei-kawasaki-src-la-le-mans-in-cursa-de-24-de-ore" rel='external'>Sursa</a>

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×