Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    34.085

Kawasaki va dezvălui noua generaţie a Z1000 la salonul EICMA pe 5 noiembrie

Autentifica-te  
United Motors

107 vizualizări

Kawasaki va dezvălui noua generaţie a Z1000 la salonul EICMA pe 5 noiembrie

Kawasaki va dezvălui noua generaţie a Z1000 la salonul EICMA pe 5 noiembrie

 

De la introducerea în 2003, Z1000 a fost privită ca o motocicletă de referinţă, de clasă Supernaked. Pe 5 Noiembrie, la salonul EICMA de la Milano, Kawasaki va prezenta următoarea generaţie a modelului.

Reflectând un nou design filozofic adoptat pentru stilul motocicletei, care a fost folosit iniţial pentru gama Z800, Z1000 este un rezultat al unicei abordări "Sugomi" a Kawasaki, este o motocicletă plină de energie palpabilă şi are aspectul unui animal care îşi vânează prada.

Mai degrabă decât să fie "cel mai rapid" sau "cel mai puternic", noul Z1000 se concentrează pe intensitatea stărilor prin care treci, generate de plimbarea cu acesta, cum ar fi sentimentul de control puternic asupra motocicletei şi echilibrul măsurat cu grijă între cele două extreme ale motorului şi şasiul dinamic, pe care doar creatorii Kawasaki îl puteau realiza.

Ca şef al Motorcycle Design pentru Kawasaki, Keshi Fukumoto a spus că noul Z1000 oferă creşterea performanţei, combinată cu un sentiment pe care pilotul îl dobândeşte datorită motocicletei cu caracter puternic: "Am fost încântaţi că am fost rugaţi să adoptăm o abordare nouă şi curată pentru designul modelului Z1000, pentru a crea o motocicletă Supernaked, care erflectă pasiunea şi emoţiile tipului de pilot atras de această clasă populară de motociclete, cu un  amestec extrem de rafinat între stilul unui Kawasaki şi designul îndrăzneţ "Sugomi". Am vrut să îmbinăm aspectul unui prădător ghemuit, care stă la pândă, cu caracteristici tehnice rafinate, plus tehnologii de ultimă generaţie, pentru a arăta că ultima variantă Z1000, este în topul clasei Supernaked".

{youtubegalleryid=8,1}

 

<a href="http://www.unitedmotors.ro/site/stiri-si-noutati/89-kawasaki-a-hotarat-dezvaluirea-noii-generatii-a-z1000-in-milan" rel='external'>Sursa</a>

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×