Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    216
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    34.267

Kawasaki îşi lansează primul scuter în Europa

Autentifica-te  
United Motors

316 vizualizări

Kawasaki îşi lansează primul scuter în Europa

Kawasaki îşi lansează primul scuter în Europa

 

În dorinţa de a-şi creşte proeminenţa pe piaţă în materie de transport urban şi sub-urban, Kawasaki s-a hotărât să introducă pe piaţa europeană primul scuter.

Kawasaki Motors Europe - Biroul de presă, 8 Octombrie 2013 - cu stilul sport  creat de o echipă specială de la Kawasaki, noul scuter J300 prezintă caracteristici interesante la nivelul designului, după cum spune domnul Fukumoto, şeful Departamentului de stil al KHI: „A fost foarte important ca primul pas pe piaţa europeană de scutere să fie cu unul care să întruchipeze designul Kawasaki de ultimă oră şi ne bucurăm că am reuşit să realizăm acest lucru prin caracteristicile stilistice ale noului J300”.

În ceea ce priveşte principiile filozofiei noului design, domnul Fukumoto a adăugat: „J vine de la Jyounetsu, însemnând în japoneză pasiune. Am abordat stilul şi designul J300 cu aceeaşi pasiune ca şi în cazul altor modele semnificative ale noastre din anul 2014.”

Cunoscând o cerere la nivel european pentru stil combinat cu uşurinţă în manevrare şi încredere, Kawasaki a reacţionat cu un decalaj evident în oferta sa, dar J300 completează succesul de care aceştia dau dovadă cu seria ER şi cu farmecul versatil al Versys.

Cu aparatul de rulare şi elementele suplimentare din şasiu provenite de la un partener strategic, Kymco, noul J300 a fost proiectat şi construit de fabrica Kawasaki din Akashi, Japonia şi Departamentul European Kawasaki R&D.

Disponibil de la dealeri de la sfârşitul anului 2013, J300 este destinat celor care sunt în căutare de o deplasare inteligentă. Mai mult, Kawasaki îşi propune să atragă încă un segment de potenţiali clienţi, pentru ca aceştia să se poată bucura de experienţa unică, marca Kawasaki.

J300 va fi prezentat oficial presei şi publicului la Salonul EICMA, pe data de 5 Noiembrie 2013.

{AG}kawasaki_j300{/AG}

 

<a href="http://unitedmotors.ro/site/stiri-si-noutati/91-kawasaki-isi-lanseaza-primul-scuter-in-europa" rel='external'>Sursa</a>

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×