Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.731

Papa Francisc Îşi Scoate La Licitaţie Motocicleta Harley Davidson

green.kecske

460 vizualizări

Papa Francisc a scos la licitaţie săptămâna trecută una dintre motocicletele Harley Davidson primite cadou, iar banii obţinuţi vor fi destinaţi asociaţiei catolice Caritas.

blogentry-41220-0-78056000-1382380424_th

Fondurile vor finanţa în cea mai mare parte renovarea cantinei populare şi a centrului de primire Don Luigi Di Liegro din Roma, care primeşte în jur de 1.000 de persoane fără adăpost pe zi.

Directorul Caritas din Roma, Enrico Feroci, i-a mulţumit Papei Francisc, precizând că este vorba despre "un cadou preţios care ne face încă odată fericiţi că simţim apropierea episcopului nostru de săracii Bisericii din Roma", conform Mediafax. "Suntem profund recunoscători Papei Francisc pentru acest dar", a mai spus Enrico Feroci.

Acest gest nu este surprinzător, Papa Francisc subliniind importanţa modestiei inclusiv cu privire la mijloacele de transport ale clerului. Suveranul pontif a afirmat chiar în timpul unei întâlniri cu un grup de seminarişti că "i se rupe inima când vede câte un preot într-o maşină ultimul răcnet".

Papa a primit motocicleta Harley Davidson Road King în valoare de 20.000 de euro, cu ocazia aniversării a 110 de la fondarea mărcii.2 comentarii


Recommended Comments

Atentie la... varza cu mici!...

Pentru a nu da nastere la interpretari gen "radio sant"... si a se intelege corect titlul trebuie sa contina cuvintele IN SCOPURI CARITABILE !

Distribuie acest comentariu


Link către comentariu

Dragii de ei catedrala are elemente poleite cu aur din banii jefuiti de iezuiti si inchizitie, si lingaii de langa el se gudura ca este aproape de saracii bisericii, cand ei detin.... Iar inteligentii astia de la Harley n'au stiut sa'si faca reclama decat sa binecuvanteze pe umilul cu papamobilul la fel de umil cu o zgomocicleta...

 

Radio sant, unde-i dislike?

Distribuie acest comentariu


Link către comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×