Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    264.766

Prototip Revoluţionar De Motocicletă Pentru Motocros

green.kecske

307 vizualizări

Un nou prototip de motocicletă, apărut de curând, arată unde s-a ajuns şi în acest domeniu din punct de vedere tehnic. Skycraft este o motocicletă unică în lume, construită din materiale care o fac extrem de uşoară şi performantă.

blogentry-41220-0-91494800-1383689376_th

Această motocicleta este destinată curselor de motocros şi promite să împingă limitele acestui sport la un alt nivel. Ea are un cadru din fibră de carbon şi a fost construită special pentru competiţiile de motocros din Australia, de către compania Triple Eight Race Engineering, din această ţară.

Aceştia nu au modificat o motocicletă existentă, ci au pornit de la zero cu acest concept revoluţionar. Combustibilul folosit de Skycraft este stocat în cadrul din fibră de carbon, totul pentru a reduce din greutatea motocicletei.

Şuruburile folosite, precum şi axurile şi amortizoarele, sunt construite din titan. Greutatea ei este de doar 75 de kilograme, ea fiind în medie cu 25% mai uşoară decât o asemenea motocicletă folosită în cursele de motocros.

Această motocicletă permite concurenţilor executarea unor exerciţii aeriene complexe. Skycraft nu va fi disponibilă pe piaţă, fiind construită în câteva exemplare, destinate competiţiilor.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×