Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.702

O Nouă Motocicletă Naked De La Yamaha

green.kecske

329 vizualizări

După ce la începutul acestui an Yamaha a lansat o campanie media, denumită "Dark Side of Japan", pentru pregătirea lansării noului model naked în 3 cilindri, MT-09 (sau FZ-09 pe unele pieţe), se pare că în acea "parte întunecată a Japoniei" se mai ascunde încă o motocicletă nouă a constructorului japonez.

Yamaha a publicat un clip, denumit "Rise Up", pentru prezentarea noii motociclete naked ce a fost lansată pe data de 4 noiembrie a acestui an, chiar înainte de debutul salonului moto de la Milano, EICMA 2013. Constructorul nu a prezentat foarte multe detalii în acel clip, însă la finalul acestuia apare acelaşi logo folosit şi pentru modelul MT-09, ceea ce ne sugerează că noua motocicletă va face parte din aceeaşi familie. Ar putea fi vorba despre acelaşi model, însă cu o capacitate cilindrică mai mică, special pentru piaţa europeană.

În prezent, Yamaha oferă 2 versiuni ale modelelor MT pentru Europa: MT-03 cu un motor monocilindric de 660 cc şi MT-01 propulsată de un motor cu 2 cilindri în V şi o capacitate de 1605 cc. Încă nu se ştie ce motor va echipa noua motocicletă, dar se vehiculează 2 variante. Prima variantă este un motor cu 3 cilindri de 675 cc, iar cea de-a 2-a ar putea fi un motor in 2 cilindri de 500cc.

Articol preluat de aici.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×