Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    265.394

Maşina-Motocicletă Cu Trei Roţi De La Toyota Intră În Producţie

green.kecske

519 vizualizări

Toyota e gata să fabrice un triciclu electric, care are un comportament straniu în orice viraj.

blogentry-41220-0-21458400-1384217082_th

Te poţi uita multă vreme la ea şi să nu-ţi dai seama ce anume este. În prima fază, senzaţia care te loveşte este că ai de-a face cu o motocicletă, pentru că apoi să sesizezi faptul că de fapt vehiculul are trei roţi.

Deci este un triciclu, care s-a dovedit însă unul extrem de ciudat, în primul rând din cauza comportamentului pe care îl are în viraje. Cu o autonomie de 50 de kilometri la o viteză constantă de 30 de kilometri pe oră, straniul vehicul este pe punctul să intre în producţie. Toyota i-Road EV nu va ajunge însă deloc în showroom-urile din Europa, ci se va vinde aproape exclusiv în Asia.

Dacă toate lucrurile vor merge bine în Japonia, China şi în restul ţărilor asiatice, atunci Toyota ar putea aduce maşinuţă pe trei roţi şi în Europa, unde avantajul său ar fi modul cum se poate strecura prin trafic, precum şi că ţările dezvoltate de pe Bătrânul Continent oferă facilităţi mari pentru cei care aleg să-şi cumpere vehicule nepoluante.

În prezent, mai multe exemplare fac parte dintr-un test organizat în Japonia. Vehiculele aşteaptă la gară sosirea trenului care îi aduce pe salariaţii Toyota la serviciu, pentru ca unii dintre aceştia să le închirieze imediat, iar apoi să parcurgă astfel drumul până la locul de muncă.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×