Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    163
  • comentarii
    3
  • vizualizări
    41.195

Yamaha MT-09 Street Rally - Din latura intunecata a Japoniei

Autentifica-te  
Dual Motors

179 vizualizări

Yamaha MT-09 Street Rally - Din latura intunecata a Japoniei

Sub sloganul “The Dark Side of Japan”, Yamaha MT-09 a făcut suficientă vâlvă în lumea iubitorilor de motociclete street, cu motorul ei în trei cilindri, (să nu uităm de vilbrochen tip crossplane) ,croit anume pentru distracţie.

Iată că la EICMA a fost lansată şi varianta Street Rally, care aduce şi mai multe gene de supermotard într-un pachet ce nu era chiar străin de această nişă. Pentru reducerea masei nesuspendate, jantele turnate din aluminiu au doar zece spiţe, restul modificărilor fiind oarecum minore, deşi efectul creat este cât se poate de vizibil, iar motociclete e şi mai bine protejată, pentru cei care vor să o utilizeze mai… extrem.

Street Rally vine astfel cu protecţii pentru far, radiator, plăcuţe pentru număr de concurs, protecţii pentru motor, furcă şi o şa mai îngustă. Protecţiile din plastic ale manşoanelor arată ameninţător, gata să lovească oglinzi de conserve – asta că tot vorbi de o Dark Side, scăriţele sunt mai late, iar schema grafică Tech Graphite desevârseşte aerul “jucăuş” pe care-l emană Street Rally.<a href="http://motociclete.com.ro/index.php/noutati/item/268-yamaha-mt-09-street-rally" rel='external'>Sursa</a>
Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×