Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.702

La Timişoara Va Avea Loc Gala Motociclismului Românesc

green.kecske

369 vizualizări

Timişoara va avea onoarea să găzduiască ediţia din acest an a Galei Campionilor din domeniul motociclismului. Mai mult de 200 de invitați, reprezentanți ai moto-cluburilor din toată țara, vor fi prezenți în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș în data de 14 decembrie pentru a celebra toți campionii motociclismului românesc ai sezonului ce tocmai s-a încheiat.

Gala Campionilor Ediția 2013 va fi organizată în strânsă colaborare de Federația Română de Motociclism, Consiliul Județean Timiș si Moto-Clubul Pascotă Racing Team.

Peste cincizeci de podiumuri vor fi organizate pentru a celebra campionii și sportivii fruntași ai tuturor disciplinelor motociclismului românesc: viteză pe circuit, motocross, supermoto, enduro, endurocros, hard-enduro speedway.

O serie de personalități și oameni de marcă au fost invitați pentru a lua parte la eveniment, pe listă regăsindu-se Nicolae Bănicioiu – Ministrul Sportului, şi Carmen Tocală – Ministru Secretar de Stat.

Familia timișeană de legendă a motociclismului românesc va fi și ea omagiată în cadrul Galei FRM. Ionel Pascotă aduce României, și în premieră județului Timiș, titlul de Campion Est-European de Viteză pe Circuit la Clasa 600 Supersport. Ionel Pascotă, proapsăt ales în funcția de Președinte al Comisiei de Viteză și Vicepreședinte al Federației Române de Motociclism, va fi însoțit de tatăl său, Ionel Pascotă sr., și de fiul său, Patrick Pascotă, unind trei generații ale familiei (din cele patru generații de sportivi motocicliști ale familiei) în rândul sportivilor activi în sezonul ce s-a desfășurat anul acesta.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×