Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    264.685

Arădeanul Robert Mureșan A Semnat Pentru O Echipă Maghiară

green.kecske

143 vizualizări

Pilotul arădean Robert Mureșan amână revenirea în MotoGP, urmând a concura și anul viitor în Cupa Mondială de Superbike. El va pilota pentru echipa maghiară H-Moto Team, colegul său urmând a fi italianul Riccardo Cecchini.

blogentry-41220-0-83082000-1387128354_th

"Voi concura pe o motocicleta BMW S1000 RR în cadrul Cupei Mondiale de Stock1000, unde vizez o clasare în top 15 la finele sezonului. Am încercat să pătrundem cu o echipă în cadrul clasei Moto2 din MotoGP, dar din pricina cererilor foarte mari de înscrieri am fost amânați pentru 2015", afirmă campionul național din acest an la motociclism viteză, Robert Mureșan, care a fost premiat în cadrul Galei Motociclismului, care a avut loc sâmbătă la Timișoara.

"Credem că piloții noștrii au talentul și motivația de a urca cât mai sus în clasament. Cu pilotul italian am avut o sesiune de antrenamente de patru zile, iar Roby Mureșan se va alătura testelor în ianuarie", declară Kristian Kelemen, managerul echipei H-Moto.

Arădeanul de 22 de ani a strâns în cariera sa două sezoane în MotoGP, la clasa 125 cmc, și prezențe în World Super Bike la SuperSport și Stock 1000.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×