Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    263.702

Harley-Davidson Ice Racing. Ce Zici De Un Show Pe Gheaţă?

green.kecske

165 vizualizări

La sfârşitul lui Ianuarie, Harley-Davidson Street a "spart gheaţa" la X Games Aspen. Iată un video cu o scurtă prezentare. Ar trebui să fie cursele pe gheaţă un sport premiat?

Cea mai tare motocicletă nouă din lume a călcat gheaţa pe 23 Ianuarie la X Games Aspen. Harley-Davidson, unul dintre cei mai recenţi sponsori ai X Games, a făcut echipă cu ESPN pentru a prezenta cursele de motociclete pe gheaţă ca un sport ce merită văzut. În urma acţiunii Harley-Davidson, se va constata cu ajutorul mass-media dacă sportul este suficient de extrem penrtu următoarele evenimente de iarnă X Games.

Ochii au fost aţintiţi asupra noului Harley-Davidson Street 750, primul tip nou de motocicletă din ultimii 13 ani. Noua motocicletă va fi disponibilă la dealeri în cursul acestui an.

"Deşi Street 750 a fost proiectat să ocupe mediile urbane, accelerarea instantă, şasiul uşor şi înălţimea şeii foarte redusă, l-au făcut modelul perfect pentru orice mediu", a spus Dino Bernacchi, Director la North American Marketing Communications, Harley-Davidson Motor Company. "Am modificat mai multe motociclete Street, prin adăugarea şuruburilor de oţel în cauciucuri. Credem că fanii vor fi captivaţi de atitudinea extremă şi de show-ul pe care îl vor vedea pe gheaţă."0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×