Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    261.824

Micro-Cicleta De La Ryno Motors, Motocicleta Cu O Singură Roată

green.kecske

177 vizualizări

Ca şi Segway, micro-cicleta RYNO este controlată de poziţia corpului conducătorului: trebuie doar să stai în poziţie verticală pentru a accelera şi să te înclini puţin în spate pentru a reduce viteza. Diferenţa dintre cele două maşinării este că micro ciclul este ajutat de o singură roată.

blogentry-41220-0-47099200-1391378547_th

Ideea acestui tip de scuter a venit de la inginerul Chris Hoffmann înainte de 2006, când a văzut-o pe fetiţa lui de 13 ani schiţând un scuter pe o singură roată, pe care îl văzuse într-un joc video. Acum, după şase prototipuri, RYNO este într-un final gata. Toate micro ciclurile RYNO sunt construite si asamblate în Beaverton, Oregon, folosind materiale şi componente de cea mai bună calitate.

Acestea au un cadru personalizat construit din oţel, faruri cu LED-uri, cablu de alimentare de 12V DC, bare de protecţie, scaun reglabil în funcţie de înalţimea şi nevoile fiecăruia. De asemenea, dispune de două baterii de mare putere SLA, care oferă o autonomie de până la 10 mile parcurse.

blogentry-41220-0-91864200-1391378551_th

RYNO este echipat cu anvelope full-size, oferind aderenţa şi tracţiunea de care ai nevoie pentru a merge în condiţii de siguranţă. Micro-cicleta este cea mai potrivită pentru drum asfaltat, dar, de asemenea, se descurcă la fel de bine şi pe alte tipuri de suprafeţe, aşa că poţi merge oriunde. Anvelopele de 240 de milimetri, găsite de obicei la motocicletele Harley-Davidson sunt, după cum cum ştiţi, sunt cele mai mari anvelope de pe piaţă. Acestea au aderenţă excepţională pe drumuri ude, astfel încât îi permite maşinăriei RYNO să funcţioneze perfect şi în condiţii de vreme ploioasă.

RYNO stabileşte limitele de greutate pentru siguranţa riderilor şi pentru a reduce riscul de deteriorare a micro-cicletei. Un conducător nu trebuie să aibă mai puţin de 45 kg. Greutatea maximă admisă (incluzând lucrurile transportate) este de 117 kg. Masa totală care poate fi transportată pe ghidon şi în orice alte genţi suplimentare ataşate poate fi de maxim 10 kg.

blogentry-41220-0-59559900-1391378557_th

Compania a declarat că RYNO poate fi parcată lângă suportul de biciclete, pe trotuar sau oriunde se pot parca şi bicicletele. De asemenea, ei recomandă să verifici reglementările legilor locale înainte de utilizare, deşi până acum nu au fost înregistrate cazuri în care să fi fost interzise astfel de vehicule.

Micro-cicleta RYNO este disponibilă doar în culoarea roşie.

Vezi şi următorul interviu cu Chris Hoffmann, care vorbeşte despre istoria şi dezvoltarea RYNO:0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×