Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    676
  • comentarii
    113
  • vizualizări
    264.177

Va Fi 2014 Sezonul Lui Valentino Rossi?

green.kecske

223 vizualizări

"Va străluci, are toate şansele să câştige curse", a spus Jorge Lorenzo, vicecampion mondial.

În aşteptarea testelor oficiale de la Sepang, piloţii din MotoGP sunt ocupaţi cu declaraţiile de presă prilejuite de lansările noilor motociclete sau de evenimentele sponsorilor. Într-un interviu pentru GPOne, vicecampionul mondial Jorge Lorenzo şi-a mărturisit aşteptările ridicate pe care le are de la Valentino Rossi. Potrivit spaniolului, "Il Dottore" a trecut peste perioada de reacomodare cu prototipul M1 şi are în acest sezon şanse mari să câştige curse şi chiar să se lupte pentru titlul mondial.

"Rossi a demonstrat la Assen că e un mare campion"

"Sunt convins că vom avea parte de un sezon în care Valentino va străluci. Din punctul meu de vedere, el are toate argumentele pentru a se lupta pentru podiumuri. Ba mai mult, va putea cu uşurinţă să câştige curse aşa cum, anul trecut, a demonstrat la Assen că este un mare campion", a spus Lorenzo pentru sursa citată. Schimbarea discursului lui Lorenzo are la bază modificările pe care Valentino Rossi a avut timp să le facă motocicletei de concurs. Astfel, dacă sezonul trecut "Il Dottore" a pilotat o motocicletă care era gândită pentru stilul lui Lorenzo, în acest sezon lucrurile s-au schimbat şi Rossi va avea la dispoziţie un material de concurs adaptat stilului său.

"Sper într-o Yamaha cu o electronică superioară"

În ceea ce priveşte lupta pentru titlul mondial, Lorenzo s-a limitat în a spune că speră să aibă la dispoziţie o motocicletă superioară la capitolul electronică. "Sper să găsesc o Yamaha cu o electronică superioară cele din trecut. Sezonul precedent am făcut progrese uriaşe, dar nu este de ajuns. Trebuie să muncim mai mult decât atât pentru a fi competitivi din prima şi pentru a avea şanse reale să ne batem pentru titlul mondial", a mai spus Lorenzo.0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×